Почивай в село Пещани като тези, които искат да се чувстват единни с природата далеч от урбанизацията. Шпорите на Външния хребет на Кримското подножие се вписват в близост до брега на морето, оставяйки малко място за плажа. Тези, които са надарени с физическа сила, могат да се насладят на слънчеви бани точно на скалите, където първо трябва да се изкачите.

Като курортно селище, наскоро на картите се появи Санди. Въпреки специфичния плаж, много семейства идват тук с деца. Всичко това се дължи на уникалния въздушен йодид и специалния състав на водата. Екологията на това място може да се конкурира с необитаемите острови в океана.

Климатът на селото също носи общо възстановяване на всеки организъм. Комбинацията от степни и морски климат създава идеална микросреда около селото. През лятото средната температура е на удобно разстояние от 28 градуса с плюс. Морето се затопля до 24 градуса.

Инфраструктура на селото

Пясък се простира по протежение на брега за 1,5 километра.От високите точки на левия бряг на река Алма можете да наблюдавате великолепен пейзаж. На първа линия на гъсто разположени курорти, хотели и детски лагери. По-елегантни сгради се намират на известно разстояние от брега. Повечето от вилите на това място принадлежат на украински политици и бохеми.

Едно от най-важните места в селото е автогарата. За туристите има няколко магазина, кафенета, ресторанти и два пазара. В условия на висока екологичност, тук растат отлични зеленчуци и плодове.

Плажове и развлечения в Санди

За младите хора в Санди има много модерни барове, забавни дискотеки и подобни заведения. Всяка година нарастват както нивото, така и количеството. В допълнение, на брега можете да се потопите във вода и спортни игри, както и да наемете необходимото оборудване за това.

Той предлага на туристите избор от камъче или пясъчни плажове. Ширината им достига средно 20-30 метра. Дъното е предимно меко и песъчливо, влизането във водата е нежно. Входът към който и да е от плажовете е безплатен, можете да стигнете до него по всяко време на деня. За любителите на изолацията има див плаж.

Почивка в Санди 2018: хотелски цени, ол инклузив

Курортът е все още млад, но расте всяка година и добавя нови места. Най-вече тук са къщи за гости и малки пенсии.

На първа линия се намира популярният хотел "Арабела". Само 20 метра ще отделят входа на хотела от плажа. Броят на стаите се обновява съвсем наскоро, всички услуги се предоставят на високо ниво. Хотелът разполага със собствен плаж и извежда гостите си на екскурзии. Единственият недостатък на такова местоположение може да бъде близостта на безброй места за забавление на насипа. Хотелското настаняване ще струва приблизително 4500 рубли на ден.

Най-добрите възможности за настаняване са тези, където се предлагат закуска, полупансион или 3-4 хранения на ден. Внимателно търсене, можете да намерите хотели, работещи по системата "All inclusive", но местата в тях трябва да се резервират предварително. Някои ресторанти по желание на клиентите подготвят отделно детско меню или ястия за вегетарианци.

Един от хотелите с високи оценки от гостите се нарича "Санди". Намира се на улица Quay, 12а. Настаняването в него ще струва от 1000 до 3850 рубли на ден. При резервация, можете да поръчате трансфер, той ще струва още 1400 рубли. Хотелските услуги включват:

  • настаняване;
  • почистване на стаята веднъж седмично;
  • смяна на спално бельо веднъж седмично;
  • смяна на кърпи на всеки 5 дни;
  • ютия и дъска за гладене;
  • паркинг;
  • Wi-Fi достъп до интернет.

Друг хотел "Мандарин" предлага за закупуване на ваучери с пакет от услуги на цена от 50 900 - 57 200 рубли. Всички стаи на фондацията на хотела са за 6 души. За гостите се осигуряват пълни 5 хранения на ден в системата "Buffet". Той предлага на гостите си плувен басейн с морска вода и пързалки, частен плаж с малки камъчета, стени за катерене и спортни площадки. Тук редовно се провеждат различни забавления и спортни събития. На място има Wi-Fi интернет. Също тук можете да получите здравна и животозастраховане.

Пансион "Фортуна" предлага настаняване в диапазона от 2000 - 6200 рубли. Цената зависи от сезона и вида на настаняването. Цената включва 3 хранения на ден. Допълнително легло в стаята ще струва 300 рубли. Готварските ястия по желание на гостите струват от 700 рубли.

Морето е на 250 метра от пансиона. Той предлага на туристите платен охраняем паркинг. Стаята разполага с всички удобства, балкон, необходимите мебели, климатик, бойлер, телевизор, интернет. На улицата има барбекю и място за барбекю. Домашни любимци са разрешени. При поискване можете да резервирате стая с трансфер от летището на Симферопол срещу допълнителна такса от 1500 рубли.

Частният сектор

По-икономичен вариант за престой в курорта е частният сектор. Цените варират от 500 до 3000 рубли.Лесно е да се намери настаняване на първа линия, с всички удобства, басейн, балкон, паркинг, храна и екскурзии. Луксозни апартаменти също не са необичайни, но те ще струват много повече - от 3000 рубли.

Например, на улица Basseinaya, 12 можете да наемете чудесна стая на цена от 250 - 350 рубли на човек на ден. Всяка стая може да побере от 1 до 4 души. Намира се в голяма частна къща на 800 метра от морето. Хотелът разполага с барбекю, душ, тоалетна в двора, паркинг, безжичен интернет, люлки, пясъчник за деца.

Мини-хотел с всички удобства "La Marie" се намира на 150 метра от морето. В непосредствена близост е популярен СПА комплекс. Настаняването тук ще струва 500 - 800 рубли на ден.

Средната цена за такива стаи през сезона ще варира между 500 и 600 рубли на ден, което е отличен вариант за спестяване на бюджета.

Почивка с деца в Санди 2018

Голям процент от туристите от Санди са семейства с деца. На първо място, това се дължи на общото здравословно въздействие на йодирания въздух, комбиниран със специален състав на вода и ароматно масло, извисяващо се над селото, като цяло.

Морето в пясъка е плитко и топло. Входът е нежен и дълбочината нараства доста бавно. Освен това на плажа има много забавления за деца от различна възраст. Наличието на пясъчен плаж е важен фактор при избора на ваканционно място с по-млади членове на семейството. Също така се забавлявайте на малките плажове. Боси краката на бебетата получават страхотен масаж.

Друго предимство е големият брой места за престой с пълен пансион. Няма нужда да се мисли за това как да се хранят децата. Много ресторанти предлагат детско меню.

Село Песчаное е чудесно място за висококачествена и достъпна морска почивка. Той разполага с всичко, за да се отпуснете и да получите максимално удоволствие от морския бриз и лъчите на лечебното Кримско слънце.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук