Съдържание:

 1. Почивка в Абхазия по системата "all inclusive", цени 2019
 2. настаняване
 3. Гагра, Пицунда, Цандрипш и други места за отдих
 4. Почивка в Абхазия с деца 2019
 5. Отзиви за гости

През лятото най-малко няколко дни трябва да се прекарат в морето. Това е цялостно подобрение на тялото и релаксираща почивка за вашето тяло и душа. Изберете по-добър курорт с добър климат и, ако е възможно, лечебните свойства на въздуха.

Абхазия ще бъде чудесна възможност за почивка със семейството или с приятели. Това състояние дава на своите гости морска струя, слънце и лечебен планински въздух. Всичко това може да се получи на много разумни цени, а разстоянието до небесно място може да бъде преодоляно при всякакъв вид транспорт.

Почивка в Абхазия по системата "all inclusive", цени 2019

Любителите на безгрижните почивки често искат да се отпуснат на "all inclusive" система. Абхазските курорти предоставят на гостите тази възможност. Сред хотелите има такива, които ще предложат на туристите пакет от услуги, включително храна, настаняване, трансфери и всичко останало, от което се нуждаете за една чудесна почивка.Такива места са в Гагра, Пицунда, Нови Афон и др. Също така може да се поръча обиколка „all inclusive” с полет или автобусен трансфер директно в Москва и повечето други градове на Русия.

По-долу е даден списък само на малък брой хотели и хотели, предлагащи настаняване в системата "all inclusive":

 • Хотел Sunrise Garden, на 50 метра от морето, 1550-1950 рубли на ден, 3 хранения на ден, басейн, паркинг;
 • Хотел Парус, на 100 метра от морето, 1280-1700 рубли на ден, 3 хранения на ден на система "бюфет", басейн, паркинг, безплатно настаняване за деца;
 • пансион "Мусер", на 50 метра от морето, от 1190 рубли, 3 хранения на ден бюфет, басейн, Wi-Fi;
 • Хотел Pshada, на 100 метра от морето, от 800 рубли, възможност за хранене според системите: само закуска, 3 хранения на ден, 2 хранения на ден;
 • пансион "Сан Марина", 200 метра от морето, 1400-1600 рубли, 3 хранения на ден бюфет, Wi-Fi, паркинг;
 • Amra Park-Hotel & Spa, на 50 метра от морето, 1800-2400 рубли, възможност за хранене според системите: само закуска, 3 хранения на ден, 2 хранения на ден, спа, басейн, Wi-Fi, паркинг;
 • пансион "Курорт Пицунда", на 70 метра от морето, от 1000 рубли, 3 хранения на ден бюфет, басейн, Wi-Fi.

Независимо от местоположението на звездата, пакетът от услуги, предлагани от системата “all inclusive” може да бъде изключително широк. Това дава възможност за разумна такса, за да получите всичко необходимо и да не мислите за ежедневните тревоги през останалото време.

Частен сектор, къщи за гости, хотели, хотели на Абхазия

Абхазия предлага настаняване за всеки вкус. В допълнение към "all inclusive" има по-гъвкави условия на живот. Често туристите предпочитат да живеят в бюджетни стаи, но в същото време се хранят в скъпи ресторанти и обратно. За такива случаи има възможност за настаняване в частния сектор, пансиони и санаториуми на всяко ниво, къщи за гости и др. Още няколко варианта ще бъдат предложени с настаняване за всеки вкус:

 • частен сектор, 6 километра от границата с Русия, 15 минути до морето, 3 стаи, настаняване до 4 души, всички удобства, лятна кухня, от 350 рубли на човек на вечер;
 • частен сектор, „Алашара”, квартал Гагра, Лдаза, къща за семейна почивка, от 1700 рубли на ден;
 • Tsandrips, къща за гости "Анна", апартамент за двама, от 1200 рубли;
 • Квартал Гагра, Пицунда, къща за гости Причал, първа линия, стаи за 2 и 3 човека, климатик, Wi-Fi, телевизор, от 1000 рубли;
 • Район Гагра, Гагра, частен сектор, къща за гости "Ариозо", настаняване през цялата година, от 350 рубли;
 • Кв. Гагра, център за отдих, частен сектор, ул. Пицанда, жк. Rybzavodskaya d. 84, всички удобства, настаняване от 2 до 4 човека, всички удобства в стаите, телевизор, климатик, Wi-Fi, паркинг, лятна кухня, барбекю, от 500 рубли на човек на вечер;
 • Гадаута, Нов Атон, частен сектор, къща за гости "Дон Аркадий", климатик, съоръжения в стаята, храна, екскурзии, трансфер, Wi-Fi, от 300 рубли;
 • пансион "Студена река", 100 метра от морето, 1280 - 1640 рубли, 3 хранения на ден бюфет, плувен басейн, деца безплатно, Wi-Fi, паркинг;
 • пансион "Виктория XX век", на 50 метра от морето, от 500 рубли на човек на човек, басейн, деца безплатно, Wi-Fi, паркинг;
 • център за отдих "Ера", на 10 метра от морето, 860 - 960 рубли, 3 хранения на ден, Wi-Fi, паркинг;
 • Санаториум "Сана", на 400 метра от морето, от 1200 рубли на ден, 3 хранения на ден, Wi-Fi, паркинг;
 • център за отдих "Чегем", на 120 метра от морето, от 1255 рубли, 3 хранения на ден, Wi-Fi, паркинг;
 • хотел "Apsara", на 30 метра от морето, 1500 - 1800 рубли, 3 хранения на ден;
 • туристически център "Golden Bay", на 50 метра от морето, от 900 рубли, 3 хранения на ден, плувен басейн;

Има стотици възможности за настаняване за всеки вкус и бюджет. Необходимо е само предварително да се проучи възможно най-много предложения и да се избере най-подходящия.

Gagra, Pitsunda, Tsandripsh и други големи места за престой в Абхазия 2019

В Абхазия има градове и градове, където повечето туристи търсят. Причината е уникалността и живописта на релефа, както и инфраструктурата на мястото.Например, Пицунда се намира на едноименния нос, на 15 километра южно от Гагра. Сред забележителностите трябва да се отбележи:

 • местен резерват с езера и редки растения;
 • историко-архитектурния комплекс “Велики пионтион”;
 • концертна зала;
 • Музей на военната слава.

Настаняването в Пицунда се осъществява предимно от комплекса „Питсунда”. Също така е възможно настаняване във ваканционни жилища, хотели и мини-хотели. Частният сектор е много популярен. На централния плаж има водни алеи.

Друго известно място за присъствието му е Цандрипш. Това курортно градско селище, което се намира в устието на река Хаупше. Тук царят тишина и мир, които са толкова необходими за жителите на мегаполисите. Всичко това се намира само на 5 километра от границата с Русия. Можете да дойдете тук с кола, автобус или влак.

Плажната ваканция може да бъде разредена екскурзии до паметници на архитектурата, към великолепните скали. Сред забележителностите:

 • най-древния храм на Абхазия - Цандрипшска базилика;
 • Крепост Hashup;
 • Гагра Гара.

Можете също така да гледате живописния морски свят, гмуркане. В селото има много къмпинги, къщи за гости и центрове за отдих. Настаняването тук ще бъде наистина бюджетно. Местните хора предлагат стаи в частния сектор и трансфер от жп гара или автогара. Местната инфраструктура е толкова развита, че позволява да се комбинират луксозни хотели и бюджетни мини-хотели в малка част от селото. Има и много магазини и кафенета, които не се интересуват от храна.

Чистите, оборудвани плажове привличат семейства с деца. В същото време младежките компании също така лесно ще намерят забавление в музикални барове и нощни клубове.

Почивка в Абхазия с деца през 2019 година

Едно от най-важните предимства на лятната почивка в Абхазия е наличието на всичко необходимо за семейства с деца. Основното нещо, разбира се, остава вълшебния здравословен климат на мястото и чистотата. Освен това за децата от Русия няма да има проблеми, свързани с езиковата бариера.

За да донесе дете тук е достатъчно да вземете със себе си акт за раждане с бележка за гражданство за тези, които са под 14-годишна възраст и паспорт или руски паспорт за по-големи деца. Не се изисква пълномощно за пресичане на границата само с един родител. Ако детето пътува без двамата си родители, ще трябва да представите нотариално заверено пълномощно.

По-добре е да отидете с деца в Абхазия в края на лятото или през септември. През този период температурата на водата и въздуха е най-благоприятна. Тя има руска застрахователна полица, така че застраховането е по-добре да се погрижи предварително. В същото време, малка премахване на повечето курорти от Русия ви позволява да потърсите медицинска помощ у дома. Ако отидете на лекар на територията на Абхазия, ще трябва да платите. Тук можете лесно да намерите наличните места с квалифициран персонал. Също така в градовете много аптеки.

При избора на метод за настаняване с дете трябва да се обърне специално внимание на храненето. Кетъринг точки с диетични или детско меню доста малко. Затова е препоръчително да се избират хотели със средно и високо ниво или санаториум с подходящ вид храна. За да не чакате стаята си, препоръчително е да я резервирате предварително и ясно да уточните времето и условията на населеното място. В частния сектор с избора на жилища трябва да бъдат изключително внимателни.

Забавленията за децата ще обслужват водни игри, оборудване, за което има най-много плажове. Много хотели предлагат анимация, детски клубове и зони на територията.

Отзиви за гости

Не е изненадващо, че много туристи се възхищават на красотата на природата и достъпни цени. Също така е естествено, че има недоволство. Например, посетителите са изправени пред невъзможността да плащат с кредитна карта или теглене на пари в брой. Знаейки това, можете предварително да запасите пари в брой.

Някои туристи посочват, че местната услуга оставя много да се желае и трябва да платите за всяка допълнителна услуга.Също така, опитни туристи са призовани да бъдат по-внимателни, тъй като в някои региони кражбата е широко разпространена. За съжаление опитът на същите туристи показва, че решаването на този проблем с помощта на местната полиция е безполезно.

Като цяло прегледите са доста самодоволни. Ако разгледате проблемите, подчертани от гостите на тези курорти, можете да ги избегнете и да се забавлявате.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук