Популярната телевизионна водеща, модел и певица Олга Бузова вече е на върха на популярността. Много успешни проекти, постоянно снимане и работа с клипове са само малка част от това, което правят известни личности.

Олга Бузова: живот след развод

Разводът от известния футболист Дмитрий Тарасов беше истински удар не само за телевизионния водещ, но и за всичките й фенове. В една от популярните социални мрежи те дори бяха сравнени с звездната двойка Бекъм. Но всичко свърши за един ден. Според Бузова нейният бивш съпруг дори не е искал да обсъжда прекъсването им и просто е поставил пред факта. Олга с ужас си спомня как заедно със сестра си и с майка си събираха неща и ги транспортираха до апартамент под наем. Но дори и това не помогна да се възстанови, и тя отиде на път да се измъкне от личната трагедия.

Днес Олга отново се усмихва, работи усилено по нови проекти и чака истинската си любов. Сега обаче тя казва, че ще се опита да избегне грешки в нови взаимоотношения, за да ги задържи за цял живот.

Олга Бузова облечена като гладиатор

Наскоро на 27 май се проведе годишната награда на телевизионния канал RU.TV. На церемонията по награждаването присъстваха всички най-популярни изпълнители на местния шоубизнес, сред които и Олга Бузова. Образът на един амбициозен певец порази всички присъстващи и направи истинско усещане. Специфичният костюм приличаше на костюм на гладиатор. Самата Олга каза, че иска да изглежда като истински воин, който е готов за всичко, за да постигне целта. Но все пак тя не успя да спечели.

Вторият костюм на тази вечер беше полупрозрачна рокля, която също се изненада от своята откровеност.

Нова песен от Олга Бузовой "Малко половинки"

Въпреки критиките на популярните артисти и осъждането в социалните мрежи, Олга Бузова продължава да мечтае. Буквално, един след друг представя песни, които бързо се изкачват до върха на рейтингите. Тийзърът на новата песен “Little Half” звезда вече е подал в Instagram.

Избрана от Олга Бузова

Неотдавна знаменитост каза, че най-накрая се е почувствала след болезнен развод с известен футболист. Тя не забрави да спомене, че не страда от липса на фенове. Но все пак на избрания от него се правят специални изисквания. Според Олга тя се нуждае от силен и уверен човек, който наистина я обича много. Също толкова важно е, че младият мъж не й забранява да преследва кариера и да приема добри оферти.

Заслужава да се отбележи, че напоследък Олга Бузова все повече удоволства феновете си със снимки на цветя, което предполага нов избор. Въпреки това, самата звезда не потвърждава това, но също така не бърза да опровергае.

Олга Бузова на премиерата на комедията “Кухня. Последната стойка

На 18 април беше представена комедия с Дмитрий Нагиев в главната роля. Събитието събра много звезди на шоу-бизнеса. Но всички очи бяха приковани към Олга Бузова, особено след новината за отношенията с Дмитрий. Само преди няколко месеца нежните SMS-и, които изпращаха звезди един на друг, бяха заловени от хакери и изложени за всички.

Според Олга Бузова тя е в подкрепа на приятелката си и отношенията между тях са изключително приятелски настроени. Това се потвърждава от Дмитрий, но не пропуска възможността да се подиграе на тази тема.

Красива фигура на Олга Бузова

Много фенове отбелязаха, че след раздялата с футболиста, Оля започва да изглежда много по-добре. Звездата коментира само факта, че сега графикът й е прекалено стегнат, но въпреки това винаги намира време за себе си. И включително да посетите фитнес залата и салоните за красота, които й помагат да изглеждат страхотно.

Концерт "Майевка на живо" с Олга Бузова

Москва беше домакин на ежегодния концерт „Майевка Live”, в който се представят най-популярните хитове на годината. Сред всички известни изпълнители е Олга Бузова. Тя представи три песни, които бързо се харесаха на публиката.

Както самата певица отбеляза, публиката я посрещна много топло. Затова тя скоро решила да организира свой самостоятелен концерт и турне в много градове на Русия.

Нова колекция дрехи на Олга Бузова

В подготовката за собствения си концерт известната личност има време да прави други неща. Включително собствена марка Олга Бузова Дизайн. Наскоро тя обяви, че скоро ще пусне нова линия от улични дрехи. В основата ще бъдат различни бейзболни шапки, рокли и тениски с надписи.

Олга Бузова в Лондон

Въпреки невероятната заетост, Олга наскоро посети Лондон като жури на конкурса за красота на Мис СССР - Великобритания. На това състезание присъстваха чуждестранни момичета, които сега живеят в Англия. Заслужава да се отбележи, че този конкурс е много популярен в Обединеното кралство.

Освен че участва в ролята на член на журито, Олга представи на състезанието си линия за облекло и изпълни песните си. Абонатите по нейната сметка отбелязват успеха и доброто владеене на английски език.

Между другото, компанията в това пътуване беше приятелка на Ирина Дъбцова.Заедно те посетиха престижни ресторанти и закупиха съоръжения за впечатляващо количество.

Нов образ на Олга Бузова

Преди това красиво момиче от дълго време беше блондинка и това си спомня публиката. Въпреки това, след развода, тя реши да започне нов живот и пребоядисани в тъмен цвят. Но Олга не спира на това и наскоро отново промени образа си. Този път тя направи асиметрична прическа и боядиса няколко черни коси. Феновете реагираха доста непоследователно, но въпреки това Оля ще продължи експериментите си.

Както виждате, красивото момиче Олга Бузова не се колебае да се опита в различни области. Нейният живот е изпълнен не само с работата по телевизията, но и с други проекти - по-специално соловата кариера на певицата, с която тя сериозно се занимава.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук