Разбира се, думата “маникюр” означава красиви и добре поддържани нокти, лакирани, може би с някои декоративни акценти. Но за дамите с "характер", дизайнът на Нийл също е начин да покажеш своята светла личност, да предизвикаш другите. Ето защо в модерните времена може да се срещнете с напълно неочаквани версии на оригиналния маникюр, понякога шокиращи и оставящи неясни впечатления в ума.

През последните години прилична сума от екстравагантни тенденции в изкуството за нокти се появи да ги покаже в малък, но много ефективен връх. По-скоро нека се спрем на най-интересното!

Потребителски чертежи

Вместо традиционни цветове, абстракции, геометрични линии, в дизайна на маникюр, можете да видите неочаквана галерия на ноктите с изображения на любимите ви герои, герои от филми и т.н. парчета плодове.

Оригинален маникюр с приложения или рисунки е доста често срещано явление. Такъв дизайн на ноктите не се намесва в ежедневието, а в повечето случаи изглежда спретнат и сладък, и не на последно място, почти всяка модерна жена е на разположение.

Маникюр от хайвер

Модната тенденция в света на дизайна на ноктите в последно време е маникюр на хайвер. Тя се прави с помощта на гранули, които се нанасят върху нокътната плоча. Всъщност, този вид маникюр изглежда много необичайно и скъпо.

Но много от момичетата се оказаха, че не разполагат с едно “хайверско” покритие - и тогава се пуснаха в действие най-смелите фантазии и експерименти. Тук можете да срещнете интересни разпръснати цветни мъниста с различни размери, очарователни модели на гранули и дори омбр, използвайки техника за дизайн на хайвер.

тръни

Момиче, което има маникюр с шипове, изключителна личност. Тя веднага дава да се разбере на хората около нея, че в нейния арсенал, в допълнение към острите невни, има и други подигравки.

Дизайна на шипове с нокти ще се хареса на рок феновете във всичките им прояви - както в дрехи, така и в музика. Въпреки това, такъв предизвикателен маникюр може да не направи най-добро впечатление на консервативните хора.

Пиърсинг на нокти

Наскоро пиърсингът беше толкова пристрастен в световен мащаб, че отделните фенове вече не знаеха как да изненадат конкурентите в тази област. И много момичета решиха да пробият дългите си нокти. Този вид пиърсинг е много по-безопасен от останалите, тъй като те пробиват само нокътната плоча, лишена от нервни рецептори и кръвоносни съдове. Но все пак вероятността от нараняване не е изключена, особено когато се използват дълги суспензии. Затова е много по-безопасно да се пробият изкуствените нокти, които като последна мярка могат просто да се откъснат от естествената нокътна плоча.

Бархатен маникюр

Такъв авангард маникюр е истинска тенденция на съвременността. Техниката за създаване на кадифеен невен е, че нокътната плоча е покрита с копринено-кадифен прах с купчина с различна дължина. И ако мекото платно изглежда много докосващо, то козината върху ноктите е лудо въплъщение на дизайнерската фантазия. Смели майстори използват не само цели парчета от изкуствена и естествена кожа, а се използват дори пера и вълна. В резултат на това, пръстите на жените приличат на четки, помпони, опашки и др.

Трябва да кажа, космати нокти - наистина тенденция екстравагантни, които могат да бъдат оригинално допълнение към любимите си кожени палто или съответния карнавален костюм. Но всекидневният и практичен такъв дизайн на ноктите не е точно.

Невероятна форма

Но моделите и декоративните елементи не са граница на фантазията. Нестандартните форми на ноктите са много по-впечатляващи. Fashionistas от собствените си нокти плочи, като се използват специални материали за изграждане, направи поразителни форми: ноктите под формата на Tetris, плавници, парчета сирене и т.н. Шокиран от външния им вид.

Гвоздеи с мехурчета

Този тип маникюр се прави чрез уплътнен слой покритие, който придава на закръгления силует на ноктите. Подобен дизайн трудно може да се нарече рафиниран, но запомнящ се и шокиращ - безспорно.

Много дълги нокти

Всяко момиче мечтае за дълги и силни нокти. Но някои дами се отдалечиха твърде дълго и започнаха да приличат на по-скоро приказни герои, отколкото обикновените хора. Понякога дължината достига 10-20 см, а понякога и 50 см!

Освен това има такива притежатели на записи, които успяват да растат дълги нокти на краката, напълно игнорирайки затворените обувки, шокирайки всички около тях.

Скулптурен дизайн

Този тип маникюр е често срещан сред жителите на Япония. Те превръщат ноктите си в произведение на изкуството с невероятно количество декоративни елементи. На женски чупливи пръсти с фигурки на скулптурния маникюр от популярни герои, цветя, животни, морски обитатели се оформят. Разбира се, такъв маникюр изглежда очарователно.

Скулптурният маникюр е може би най-интересната и усъвършенствана тенденция в областта на дизайна на ноктите. Е, че не всички опции са толкова луди, че не са подходящи за ежедневно носене.Ако броят на елементите и скулптурната циментова замазка в разумни граници (една или две, но не повече от три чисти орнамента на ноктите), и те не обхващат всички нокътни плочи, такъв маникюр ще бъде елегантно допълнение към официалния образ, например, в случай на сватба или дипломиране. От това заключението е очевидно - натрапчивата красота е съизмерима с лошия вкус, изтънчеността във всички неща изисква действие.

Необичаен маникюр за ежедневието

За по-скромните, но все още стремящи се към индивидуалност и уникалност, charm-bg.decorexpro.com подготви поне оригинален подбор от снимки с необичаен дизайн на ноктите.

Необичайният маникюр е друга модна тенденция в духа на модерността, която, заедно с оригиналния грим и скандалните дизайни на облеклото, се среща все по-често не само на модни интернет страници, но и в реалния живот.

Забелязвали ли сте някога необичайни видове маникюр? Споделете впечатленията си в коментарите.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук