Смята се, че обувките за мъже - индикатор за неговия статус. Затова изборът на мъжки обувки трябва да се подхожда внимателно. Модни мъжки обувки през 2019 г. - комбинация от класика и спорт, простота и изтънченост, комфорт и елегантност. Водещо място в модните мъжки обувки през 2019 г. ще вземат обувки от кожа, набук и велур. Вече повече от един сезон, обувките, изработени от тези материали доказват не само тяхната привлекателност, но и практичност.

 

Мъжки кожени обувки

Кожените обувки са необходим елемент от дрехите на всеки човек. Днешната мода предлага голямо разнообразие от модели на мъжки кожени обувки за всички житейски събития и за всеки вкус. Класическите модели са предназначени за бизнес срещи, специални поводи или ежедневни пътувания до офиса. И в обувки с по-свободен стил и по-ярки цветове, можете да отидете за разходки, партита и дати. Разнообразието от кожени мъжки обувки в новия сезон е много разнообразно. Гладките кожени обувки са най-добрият и най-практичен вариант.Лесни за почистване, износоустойчиви.

Обувки от велур: мъжки модели 2019

Дрехите от велур са обувки, изработени от телешка кожа, облечени по специален начин. Такива обувки изглеждат много елегантно и уважавано. Завесата е дишаща, така че обувките са подходящи за топло време. Suede се различава пухкава структура, така че такива обувки не се препоръчва да ходят в дъждовно и мръсно време. Ако се грижите правилно за такива обувки, това ще продължи дълго време.

Класически мъжки обувки 2019

Класически модели на мъжки обувки - най-популярната версия на мъжките обувки. Първо, класиката е подходяща както за всеки ден, така и за допълване на уважаван, бизнес или празничен образ. Известните световни дизайнери, представени по високата мода, представят 2019 традиционни класически модели на мъжки обувки. Много от тях са изработени от естествена кожа или велур и изглеждат елегантно, стилно. Днес обичайните класически мъжки обувки са украсени с оригинални линии, светли дантели и елегантни закопчалки. За мъжете, които предпочитат лаконични, класически обувки, в новите колекции има някои много интересни опции.

Патентовани кожени обувки за мъже

Мъжки обувки от лакирана кожа са отлична възможност за специални поводи и социални събития. Тези обувки са най-добрият вариант за хладно време, тъй като не пропускат въздуха. Съвременните дизайнери са се опитали да направят всеки модел уникален. Използвайки разнообразие от покрития, текстури, необичайни цветови нюанси и всякакви детайли, дизайнерите създадоха интересни класически модели на мъжки обувки.

Кожени обувки за влечуги

Кожените обувки за влечуги са най-скъпите мъжки модели. Такива обувки се отличават с висока якост и красив необикновен вид. Уникалните модели ще задоволят представителите на силната половина с тяхната издръжливост, елегантност и уникален, приятен блясък.

Мъжки обувки: спортни

В продължение на няколко години на подиумите на света можете да видите спортни обувки под формата на обувки. Тази година модните дизайнери предлагат комбинация от спортни обувки с широки панталони, шорти или дънки. Неочаквано модерно решение - маратонки, обувки с класически костюм. За екстравагантни мъже в тенденция обувки с масивни подметки и ярки, богати цветове. Такива модерни модели като мокасини и калъфи са спортни мъжки обувки.

Черни обувки - универсални мъжки обувки

В продължение на много години мъжките обувки в черно заемат водещо място сред всички останали цветове на мъжките обувки. Всеки мъжки гардероб трябва да има черни обувки, тъй като те са неразделна част от класическия костюм. Черните обувки отиват на дрехи от всякакъв цвят. Дизайнерите ни предлагат вариации с черен цвят. Тоест, това могат да бъдат класически лачени обувки или екстравагантна версия с шипове или нитове. Само едно нещо е постоянно - черен цвят на мъжки обувки. Той беше най-вълнуващ и остава.

Сини мъжки обувки

Сините мъжки обувки ще бъдат отличен избор през 2019 г. за мъже, които следват модните тенденции. Не е чудно, че дизайнерите са избрали синьо. Той винаги е бил считан за много благороден и мъжки обувки, изработени в сини тонове - изискан стандарт на стил. Благодарение на различните представени модели можете да изберете точно стила на обувките в син цвят, който подхожда на вашия външен вид. Това може да са спортни обувки, а може би сините обувки от класическия вариант ще бъдат подходящи за вашия лък.

Кафяви мъжки обувки

Днес мъжките кафяви обувки са чудесна алтернатива на класическото черно. Модерните мъжки обувки разширяват своите граници. Това се доказва от широка гама кафяви модели. Разнообразие от нюанси от светло кафяво до тъмно, почти черно, ще дадат възможност за безопасно експериментиране с вашия образ. Кафявият цвят пасва добре с велур и естествена кожа.Както и спортните модели на кафявите нюанси ще бъдат от значение през 2019 година. Така че, ако решите да разнообразите вашия гардероб за обувки, съветваме ви да обърнете внимание на обувките в кафяви нюанси. Но трябва да помним, че кафявите обувки на мъжете са по-привлекли вниманието на другите, отколкото на лаконично черно.

Мъжки бели обувки

Белите мъжки обувки се предлагат от съвременните дизайнери като опция за летен гардероб. Те ще дадат неформален поглед на образа. Белите мъжки обувки са перфектно съчетани с леки, летни костюми от светли цветове. Класическите бели обувки изглеждат много модерни. Бялата спортна обувка също ще съответства на спортния вид на леки нюанси.

Модата на мъжките обувки е динамична. Дизайнерите са осигурили голям избор от нови модерни лъкове със стилни обувки, които ще позволят на нашите мъже да бъдат винаги в тенденция.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук