Съвременното изкуство на ноктите отхвърля строгите и наложени правила. На модата е позволено да правят такъв маникюр на ноктите, както пожелаят. Има обаче някои препоръки, след които винаги ще останете на върха на модата.

Предлагаме ви да се запознаете с актуалните възможности за маникюр за пролетта на 2018 г., препоръчани от известни майстори на красотата.

Текущи тенденции за маникюр: април 2018

Класически опции за маникюр, които едва ли ще излязат от модата, това е френски маникюр и червен монохромен дизайн. Ако сте уморени от познати решения за ноктите, тогава 2018 е времето за интересни красоти.

Дълги нокти

Дългите нокти на последните няколко години бяха озадачаващи. Те бяха считани за височина на вулгарността и липсата на вкус. Последната седмица на модата се върна с дълги насочени нокти към основните тенденции на следващата година.

Това обаче не е изненадващо, че предпочитанията на момичетата се променят много бързо и искат да видят нещо радикално ново и неповторимо на ноктите си.Дълго време късите нокти с „мек квадрат“ бяха любими на дизайна на ноктите. Сега ситуацията се промени и много звезди се появиха пред публиката с изключително дълги нокти.

Можете да развиете ноктите си или да използвате режийни. Последният вариант е незаменим за парти и лесно се трансформира в ежедневното изкуство за нокти само за няколко минути.

Блясък на благородни метали

Друг хит от пролетта на 2018 г. е среброто и „позлатените” невен. Тези нюанси са приложими както за дълги, така и за къси нокти. В допълнение, да се създаде подобен монохромен дизайн под силата на всяко момиче. Маникюрът с благородни метали веднага привлича вниманието, но изглежда много деликатен и умерен.

Възможности за пролетен маникюр с благородни метали, огромно разнообразие. Можете да лакирате ноктите си в няколко слоя и да създадете зашеметяваща дълбока сянка или да направите няколко удара със сребърен лак на няколко пръста.

Атрактивен детайл

Декорацията на прости дизайни с акцент под формата на скъпоценни камъни, кристали, леки отпечатъци се използват от повечето дизайнери за нокти. Без такива подробности модерното изкуство за нокти изглежда някак недовършено и празно.

Последните тенденции за маникюр за април 2018 г. са:

  • големи бижута, имитиращи скъпоценни камъни и „златни“ фрагменти
  • декориране на отделни невни с обемни цветя или циментова замазка

Невероятни дизайни бяха представени в шоуто на The Blonds и Philipp Plein, където се появиха модели с невен, украсени със златни вериги, пера и апликации.

За ежедневна употреба такива опции, разбира се, ще изглеждат твърде екстремни, така че можете да се ограничите до лек декор под формата на "златни" звезди и цветове.

Колоритна пролет 2018

След умерени нюанси на зимния маникюр, искам да направя ярък и екстравагантен дизайн, който да играе с всички цветове на дъгата. Многоцветният пролетен маникюр 2018 е обещаваща тенденция, която постоянно ще се установи в арсенала на дизайнерите на ноктите.

За да създадете такъв маникюр, просто нарисувайте всеки нокът в различни цветове и те не трябва да се повтарят. Някои пръсти могат да бъдат подчертани с прости геометрични модели, цветни или абстрактни отпечатъци.

Мраморен дизайн 2018

Дизайнерски нов 2018 може да се нарече мраморен маникюр, който може да се направи в няколко варианта на приложение. Те включват мраморно щамповане, орнаментиране или използване на цветни маркери.

Мраморният маникюр в пастелни цветове изглежда много впечатляващ и модерен. Комбинацията от мляко, бяло и розово изглежда необичайно и нежно. Дизайнерите предполагат, че през пролетта на 2018 г. експериментирайте с нюанси и използвайте по-дълбоки цветове - синьо, фуксие, синьо, зелено, лилаво.

Аксесоари за маникюр 2018

Популярността на модните гривни е проникнала в дизайна на ноктите, въплътени в модерното изкуство за нокти с имитация на стилизирани висулки. Този ефект може да се постигне с използването на тънки цветни и метализирани нишки, ленти, мъниста и други материали.

Такава популярност се дължи на майстора на Сеул Ян Кунг Парк, който първи въведе такива варианти за дизайн. Той взе "приятелски гривни", толкова популярни сред корейските модници.

Умерен минимализъм 2018

Модата е уморена от прости и несложни дизайни, така че с пролетта на 2018 г. ще бъдат направени първите опити за разнообразяване и украсяване на техните невен с големи орнаменти.

Въпреки това, минимализмът няма скоро напълно да напусне ноктите на модата. Много момичета все още не бързат да правят ярки и предизвикателни възможности за маникюр, но използват доказани техники и нюанси.

Стилните решения не са се променили много в сравнение с предишните сезони. Всички те също са подходящи прости геометрични отпечатъци, ивици, флорални мотиви, класически техники - френски, лунен и омбре.

Актуални цветове на пролетта на 2018: Идеи, новини, тенденции

Несъмнени фаворити на предпочитанията на повечето модници са 3 нюанса на лака - черен, червен и гол.Тези цветове най-често се срещат в ежедневния, бизнес, вечерния маникюр, както индивидуално, така и в хармонична комбинация.

С настъпването на пролетта на 2018 г. ситуацията няма да се промени много и това трио ще продължи да бъде подходящо и търсено.

Облик на пролетен маникюр

Невъзможно е да си представим по-сбит и приятен нюанс, отколкото голи и карамелни цветове, чието разнообразие ви позволява да създавате огромен брой дизайни за всеки ден.

Светлите нюанси са подходящи за всякакви дрехи, но когато купувате пастелни нюанси, трябва да вземете под внимание цвета на кожата си и да изберете най-подходящия и хармоничен.

Черен маникюр 2018

Черният цвят едва ли е весел и пролетен. Но точно това е нюансът, който е класиката на дизайна на ноктите. Чувства се чудесно в комбинация с вечерна рокля в "пода" или с къса черна дантела.

Червени нюанси на лак 2018

Червеният цвят има огромен брой нюанси, така че през пролетта на 2018 г. можете да покажете въображението си и да направите най-разнообразния маникюр с изобилие от дизайн и бижута. През април 2018 г. ще има модерни вина, череши, бордо, алени, гранати.

Пролетта на 2018 г. може да бъде наречена повратна точка в съвременното поле за нокти. Обичайните форми, техники и нюанси се заменят с коренно нови тенденции, които дълго време ще доминират в модните пиедестали и нокти на прости модни.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук