Със сигурност вече много модни жени не могат да чакат да разберат текущите тенденции на предстоящия студен сезон. Този път ще говорим за козината и ще научим за модните тенденции на есенно-зимната 2017-2018 година.

Дълга козина

Една от основните тенденции на бъдещия сезон е палтото с максимална дължина, което е идеално както за бизнес, така и за ежедневни облекла.Тънките и високи дизайнери-дами препоръчват носенето на А-силуети, класика и палто с колан, подчертаващ талията.

Lush дамите трябва да обръщат внимание на извънгабаритни модели, пашкули и полу-разфасовки.

Универсален формат за дълъг палто - козина и модели на бухане. Първият може да послужи като отлична алтернатива на скъпа козина, а вторият ще замени пухеното яке.

По-често в дизайнерски колекции могат да се видят обикновени покрития от неутрални черни, сини, бежови и тухли.

Модел с късо палто

Сегашната опция за началото на есента, когато времето е все още щастливо от последната топлина. Тази есен ще бъде модерен двойно гърди класически модели без катарами или бутони, якета, якета, както и палта от по-сложни стилове.

Подрязани ръкави

В модерен есенно-зимен сезон 2017-2018, стилни палта не само топли, но и привличат вниманието на другите. Необичайни стил ръкави - чудесен начин да се постигне подобен ефект.

без ръкави

Наред с прогнозите за глобалното затопляне, дизайнерите също се движат в тази посока. И в този случай те имат дрехи за модата в есенно-зимния период. Разбира се, за мнозина практичността на козината и кожените палта без ръкави може да изглежда доста съмнителна, но за красоти с личен автомобил това е незаменим „мачтов хев“ на модерния гардероб. Освен това, такова нещо изглежда невероятно с дълги ръкавици или с топъл пуловер. И топло и модерно!

Ръкави ръкави

Покритието с обемни ръкави е практично и модерно. При жените с крушови фигури този модел изглежда много хармонично. Палта не са по-малко стилни с удължени ръкави по цялата дължина, които деликатно скриват прекомерната тънкост и пълните ръце.

Палто с повишена линия на раменете

Този модел включва два варианта: първият - с разширен рамен шев, който прави рамене остри и придава на женската фигура още миниатюра; втората - с понижен химеричен шев. Последният вариант най-често се намира в извънгабаритно палто, което повече обръща внимание на обемния разрез.

зона

В тенденцията и дългата широка колана, и тънките презрамки, които могат да бъдат вързани с лък или изобщо не са вързани. Този път дизайнерите се фокусираха върху големи метални кръгли или правоъгълни катарами.

клетка

Любими много клетки в предстоящия есенно-зимния сезон също ще бъдат популярни. Днес дизайнерите мислят творчески и създават всякакви варианти на този печат - във всякакви комбинации и нюанси.

Кейджът на Виши, известният тартан и гъши крак, често проблясваха по подиумите на известни столици на световната мода.

"Рибена кост"

В тенденцията е друга проява на класиката - вълнени и драпиращи палта с рибена кост.

Цветен печат

Големи и малки цветя, както и големи букети, се държат в висока почит от известни модни дизайнери, а не само през лятото.

Флоралните мотиви изглеждат доста творчески, но не по-малко модерни в комбинация с други модни модели - животински печат или клетка.

„Хищнически“ печат

"Леопард" в предстоящия студен сезон ще бъде не по-малко от цветовете през пролетта.

абстракция

Особено изразителна абстракция се проявява в зимната колекция. Очевидно дизайнерите изразиха желание да повторят очарованието на мразовитите модели или, напротив, да си припомнят цветните цветни летни полета.

Monoluk

Модата за монотонни изображения за няколко сезона не е напуснала подиума. Днес кутюрът леко диверсифицира тази тенденция, съчетавайки няколко нюанса и материали.

Син цвят

На фона на обичайните основни цветове ярко сините палта изглеждаха невероятно стилни и изразителни. Тази година начело на модната индустрия беше цветната Марина.

Напълно бял

Неутралният бял цвят също се превърна в ключ към модните ревюта. Не е много практично, но такъв невинен женски образ беше интересно бит от Джамбатиста Вали, Ерманно Скервино, Спортмакс, Оскар де ла Рента и други марки.

козина

Невероятна тенденция на есенно-зимния сезон 2017-2018 г. е дама от луксозна норка, астраханска козина, кожени гащета, модели с кожена яка.

Не по-малко подходящи модели от изкуствена кожа. Пришитите ярки кожени ръкави, които образуват гънките, са моден хит.

Вълна, туид и кашмир

Без допълнително раздразнение: уютен, мек, топъл слой от туид, вълна или кашмир е вечна мода!

кожа

Палто от цвят или черен, патентован или матиран, винилова кожа, както и имитации на влечуги, перфектно при всяко негово изпълнение. В предстоящия сезон кожено палто, заедно с кашмир и туид, ще се гордее с модния пиедестал.

Овча кожа

Proenza Schouler, Balmain и Peter Pilotto в колекциите си есен-зима 2017-2018 доказват, че овчият кожи е чудесна алтернатива на козината. Овча кожата е по-удобна, практична и същевременно много стилна в ежедневната мода.

Герб-рокля

В бъдещия студен сезон халатът не е по-малък от другите модели. За да се носят е модерен по различни начини: както широко отворени, така и под колана.

Oversayz

Наблюдението на тенденциите е все още актуално. Дизайнерите предлагат да се комбинират с панталони и преднамерено да подчертават обема на многопластовите тоалети.

военен

В тенденцията е абсолютно всичко, което изглежда като униформа или сако. Но истинският фаворит на предстоящия сезон е направо издълженото палто.

нос

Много оригинална версия на дизайна на палтото е разнообразие от пелерини, пелерини, пончо. Дълги и къси модели ще бъдат модерни. Тази версия на палтото е идеална за всеки стил.

Покрийте якето

Въпреки че миналогодишният пух яке е тенденция, но само днес те наистина се хванаха в гардероба на съвременните модни и станаха много популярни.

Как да нося палто?

Напълно закопчаното палто е, разбира се, топло, но, уви, не е от значение. В топлото есенно време е модерно да го носите на плуга, просто го хвърляйте над раменете си или небрежно поставяйте ръкавите.

Класическите модели, стилните пелерини, долните палта или каретовите рогозки са определено нещо, от което да избирате в предстоящия студен сезон. Дори най-запалените модни жени могат лесно да изберат това, което харесват и чувстват.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук