Тенденторите в новия сезон не са склонни да определят ясно границите на тенденциите. Съществуват редица препоръки и съвети, които само помагат на притежателите на ноктите да се запознаят с тяхната работа. Сред новите тенденции в пролетния маникюр през 2018 г., много възможности и възможности за модните жени да изглеждат свежи и стилни във всяка ситуация.

Дълги, добре поддържани нокти

Дългите нокти на ръцете на жените - това е един от признаците на женствеността и особената грижа за нейната красота. Съвременните техники за създаване на маникюр ви позволяват да запазите дължината на ноктите, докато правите редовни домашна работа. Този фактор позволи на дългите нокти да се върнат в редиците на тенденциите на пролетния маникюр 2018 като новост.

Кратките нокти бяха дълго време на върха на популярността, което позволи на дамите да усетят очарованието и комфорта на такава дължина. Но антиподите на познати образи помагат да се открояват от тълпата, така че заострената заострена нокътна пластина става релевантна за допълване на празничните и тържествени изображения.За събитието можете да използвате фалшиви нокти и да ги украсите по най-яркия начин: искри, кристали, ярки цветове. Всичко това е напълно приемливо за една вечер. С такава маникюр дама във всеки случай привлича вниманието на другите.

Елегантни къси нокти

Една овална, бадемообразна или квадратна нокътна плоча може да бъде покрита с монохроматичен слой от спокоен цветен лак, който допълва офис или всекидневен вид. Или можете да създадете истински арт обект от художествени рисунки, триизмерни глинени фигурки и други декоративни елементи върху него. Няма ситуация, при която къса дължина на ноктите е без значение. Създавайте нови изображения, използвайки различни комбинации от модерни нюанси и материали.

Покритие от благородни метали

Разбира се, много малко хора ще покрият ноктите си с истинско злато или сребро, но имитацията на такова покритие ще стане много популярна през пролетта на 2018 г. Тази тенденция е универсална. Тя ще украси ноктите с всякаква дължина и форма, ще изглежда добре с матово и лъскаво покритие от всеки цвят, както и ще подобри маникюр с декоративни стикери. Съвременните материали позволяват сами да създадете модерен образ. Блестящите метални нокти могат да блестят и в същото време да изглеждат деликатни. Шоуто на Laura Biagiotti ясно демонстрира неограничените възможности на хромираните покрития за нокти и постави тон за бъдещата пролетна мода в маникюра.

Арт

Декоративните елементи в дизайна на ноктите могат да станат център на вниманието. Използването на стикери, обемни микроскопични скулптури, брилянтни мъниста и кристали ще бъде особено интензивно приложено през топлия сезон. Особено важни ще бъдат големи камъни, които имитират бижута. Възможно е използването на истински кристали Сваровски. Също така имитиращите фрагменти от злато и сребро върху нокътната плоча изглеждат оригинални и шокиращи.

За благоразумните, алтернативата ще бъде маникюр в сдържана цветова схема, където един от ноктите е украсен с обемно цвете. В авангардните предавания можете да видите пера на ноктите на моделите, триизмерни приложения на графиката и дори вериги, свързващи няколко пръста един с друг. Разбира се, такива вариации не се считат за маникюр за всеки ден, но могат да станат източник на вдъхновение за всеки майстор на ноктите.

Ленти: не са нови, но подходящи

Линиите на нокътната плоча, направени по различни начини, трудно могат да се нарекат новост на сезона. Въпреки това, техният блясък привлича вниманието на многобройните почитатели на настоящия маникюр. Възможностите за създаване на модни модели с ивици са неограничени. Един опитен майстор може визуално да промени геометрията на ноктите, използвайки само един ред. Новостите на сезона ще бъдат комбинации от линии с различни нюанси на една нокътна плоча.

Ивиците върху ноктите могат да изглеждат сбито, подчертавайки контраста с красивия цвят на лака. Или изпълнете друга функция чрез навиване на завои и оригинални пресечки.

Пружини и седефни модулации през пролетта на 2018 година

Друга пролетна тенденция в новия сезон ще бъде използването на всички видове искри. А блестящият пигмент е свързан с празник, но ако се използва правилно, такъв маникюр може да бъде всеки ден и всеки ден. Малкият блясък само леко диверсифицира изображението. Дизайнерите предлагат да не се ограничават и да използват блясък с всякакъв цвят и размер по желание.

Някъде близо до редицата модни тенденции е седеф. Това покритие органично изглежда в комбинация с малки перли и брилянтен прах. Основният нюанс на лака може да бъде всичко. Изключение правят неоновите киселинни нюанси, които излязоха от модата преди няколко сезона.

Рисунки и рисунки

Един от начините за украса на ноктите е да се нанесе модел върху тях. Пролетните модели приличат на водни капчици, малки мотиви в стил „точка“ и постоянни цветни мотиви. Умелият магьосник, използващ тънки кисти, ще повтаря на нокътната плочка всички завои на линиите, които съставляват венчелистчетата от розови пъпки и очарователни маргаритки.Важно е маникюрът да запази своята нежност и баланс на цветовете.

Цветовата палитра на пролетния сезон 2018

Ню Йорк стил, когато един пирон в маникюр се откроява в контрастен цвят, включва използването на различни нюанси. Също така в тенденцията на редуване на цветовете на половинките на същия нокът или промяна на цветовете през пръста. Всички тези методи изискват внимателен подбор на тонове.

Дизайнерите са поставили разнообразна палитра за новия сезон. Избирайки нюанси от него, можете да създадете модерен и стилен маникюр, използвайки някой от горните методи. В горните нюанси, червено и черно. Самостоятелното им използване и различните комбинации правят самият маникюр модерен.

Светли нюанси и голи тонове

Нова пролет в тенденция пастел. Ноктите млечен цвят, нюанс на чаена роза, бледо оранжево и светлосиво ще бъдат основната тенденция в маникюра извън сезона. Специално място заема белият лак. Подходящ е за всякакъв повод и е съчетан с всеки гардероб. Най-хубавите нюанси са най-добре подбрани от цвета на кожата, поставяйки буркан с лак на гърба на ръката.

Черно-червен маникюр

Черният лак донякъде ограничава обхвата на приложението му. Въпреки значението си през 2018 г., те не харесват този лак в бизнес маникюра. Въпреки това, той е чудесен за създаване на модели на ноктите. В това изпълнение този цвят се приема във всяка институция и за всеки повод. През пролетта, процентът на черните върху ноктите трябва да се намали или разреди колкото е възможно повече с пресните пролетни бои.

Червената класика няма да загуби популярност. Септемврийските изяви на нови колекции показаха, че червените нокти остават в тенденция. Този маникюр се използва както в монохромна версия, така и в комбинация със златни, сребърни, черни и бели цветове.

Създаване на хармоничен маникюр от модерни цветове ще помогне на разнообразие от модерни техники: ombre, рисунки, лунен маникюр, сако и редица други методи за декориране на ноктите.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук