Бадемовидните нокти са свързани с елегантност и елегантност на стила. Независимо от тяхната дължина, ноктите ще изглеждат чисти и няма да изискват допълнителни бижута. Бадемовидната нокътна плоча е добра както в бизнес стил, така и за вечерни погледи.

Усъвършенстваната форма на оформената част прави по-лесно отглеждането на ноктите. Лесно е да се види, че ако квадратните нокти или „стилето” ноктите се счупят, то най-често фрактурата се появява близо до острия ъгъл. Заоблени нокти по-малко вероятно да се придържат към дрехите и по-дълго да запазят тяхната цялост.

Бадемообразен дизайн на ноктите

По отношение на дизайна, бадемови нокти са универсални. Всяка техника на декорация естествено изглежда върху тях. Понякога след хигиеничен маникюр е достатъчно да се покрият плочите с пласт прозрачен лак и в тази форма вече можете да излезете. Не по-малко добри нокти на тази форма изглежда във всеки друг дизайн.

За бизнес стила си струва да изберете пастелен асортимент. Самата форма вече създава по-меко настроение.В комбинация с ограничаването на нюансите, маникюрът ще демонстрира цялата елегантност и последователност. Малко, за да съживи такъв дизайн, ще помогне на слой от шимер или блясък. Блясъкът ще позволи на лъчите на светлината да играят върху ноктите и да придадат на изображението по-празнично настроение. Поставени върху горните кристали ще дадат същия ефект. Те могат да бъдат поставени в различни модели или да покриват напълно един от ноктите.

По-ярки опции могат да бъдат създадени с дълбоки нюанси на лака. Новият сезон ви позволява да избирате от широка гама:

  • червен;
  • черно;
  • бяло;
  • лилав;
  • оранжев;
  • синьо.

Тези цветове могат да се използват както самостоятелно, така и в различни комбинации. Омбреният маникюр изглежда интересно. Всяка от модните цветове може да се простира през нокътната плоча от най-тъмните до най-леките. Светлата част е боядисана в бяло или в естествен нюанс.

Също така върху форма на бадемови нокти изглежда всички видове рисунки. Тук са приложими всяка технология. Моделът може да се нанесе с четка. За да направите това, трябва да имате определени умения и склонност към рисуване. По-опростен метод е щамповане. С помощта на самостоятелно изработена матрица или закупена в специализирана печатница можете да нанесете равномерни силуети на повърхността на нокътя. Такива отпечатъци украсяват всеки нокът, като идеално повтарят чертежа или изваждат един от пръстите. Достатъчно е да натопите уплътнението в лак, който контрастира с основния слой, и да нанесете желания шаблон върху плочата.

Не по-малко впечатляващо на бадемови нокти изглежда "счупено стъкло" и други текстурирани покрития. С тяхна помощ можете да създадете уникални опции за красота и изтънченост във всяка цветова схема.

Също така, ноктите могат да бъдат украсени със злато и сребро или други "метални" нюанси. За това най-подходящ модерен в новия сезон разтривайте. Той предлага широка гама от опции. Разтрийте може да бъде всяка сянка. Той е представен в матова и огледално лъскава версия. Има и метални и перлени покрития, блясъка на които е малко по-различен. Натрийте ноктите с форма на бадем, които могат да се използват както самостоятелно, така и в комбинация с други техници. Например, тя изглежда ефектно втрива с яке, анти-палто, рисунки, комбинация от гланц и матова версия. Също така се използва триене в комбинация с цветен гел лак.
За да се постигне желаният оттенък на втриване или да се подобри цвета му, се препоръчва да се използват плътни субстрати от бял, черен или друг цвят. Във всеки от предложените опции бадемови нокти ще изглеждат модерни и силни.

Френски и антифренски върху бадемови нокти

През новия сезон френската и антифренската техника (лунен маникюр) отидоха в новия кръг на популярност. Тайната на такова разпространение в универсалност и естетика, която се характеризира с резултата от създаването на тези видове. В горната част са все още класически комбинации:

  • бяла част и естествена нокътна плоча;
  • естествена нокътна плоча и бяла дупка в кутикулата;
  • естествена ямка и бяла чиния;
  • бяла част или дупка и плоча в голи тонове.

Не по-малко популярен за такъв маникюр е пастелната гама. Възможни са и всякакви опции тук. Единственото ограничение ще бъде маникюрът, където бял лак за нокти се нанася на къси нокти с тъмна част, оформена отново. В този случай, ноктите ще изглеждат отсечени и лишени от форма. Пръстите ще загубят визуалната си елегантност и дължина.

В допълнение, якето върху бадемовидните пирони е украсено с кристали върху обраслата част или дупка. Тези места могат да бъдат пълни изцяло с лъскаво стъкло или тънка ивица по ръба, като се използват най-малките кристали. Това яке ще украсява ръцете на булката или тържествен маникюр за празнично парти.

Къси нокти с форма на бадеми

Кратките нокти с форма на бадеми могат да се считат за класика. Това е най-гъвкавата дължина, която може да бъде украсена според нуждите или да остане естествена за по-сдържан маникюр.Това е чудесна възможност за тези, които имат много работа на компютъра. Дължината не пречи на натискането на бутоните. В този случай пръстите изглеждат естествено и женствено.

Късите нокти не знаят ограниченията по отношение на декора. Единствената препоръка може да бъде използването на тъмни нюанси. Този фактор е важен за онези, чиито пръсти не се отличават от природата с изключителна дължина и изискват визуална корекция. За тях е препоръчително да изберете по-продълговата форма, като се опитва да даде остър ръб до края на нокътя. Но не бива да се стига до версията „стилето“, тъй като при тази интерпретация пръстите изглеждат прекалено дебели, без съответната дължина на преродения ръб.

Маникюр с бадемови нокти дава на дизайнерите свободата на въображението. Можете да изберете някоя от горните опции, без риск да не изглеждате модерно или да демонстрирате липсата на вкус. Цялата тайна е, че класическите форми и цветове никога не излизат от мода и тази функция може да се използва безопасно.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук