Жената трябва да бъде перфектна във всичко. Ако добре поддържаните нокти са постоянно видими, тогава много от тях са по-лоялни към педикюр, вярвайки, че можете просто да покриете пръстите на краката с едноцветен лак и да забравите за тях. Стилни тенденции педикюр 2018 не само ще се грижи за ноктите на краката си, но и ще ги направи красиви и елегантни.

Безспорно пролетно-летният период е най-подходящото време за създаването на голямо разнообразие от дизайни на педикюр, тъй като в този момент модните жени са си разклали краката колкото е възможно повече, поставяйки на сандали, сандали, шисти, мулета и др. Предлагаме ви подробен преглед на популярните тенденции на педикюра 2018, които със сигурност ще станат основа за вашето уникално изкуство за нокти.

Стилен педикюр 2018: Идеи, тенденции, новини

След като сте направили отличен педикюр, отваряте себе си възможност да носите такива обувки, както желаете.

Монохромна педикюр 2018

Монофоничният педикюр е универсална и класическа украса за вашите невен.Това е най-оптималното решение за перфектно нокти на ноктите на краката.

Трудно е да не се съгласиш, че едноцветният педикюр може да се направи от всяко момиче. И можете да изберете абсолютно всеки цвят, който не трябва да съвпада с оттенък на маникюр.

За едноцветен маникюр изберете не само традиционни цветове - черни, бели, сини, но и по-ярки - оранжево, златно, вино, синьо, коралово, зелено.

Не се страхувайте да изглеждате с такъв педикюр твърде предизвикателен. Изглежда особено стилно, ако се допълва от вашия стил на облекло.

Педикюр с прости рисунки 2018

Наистина модерен педикюр е немислим без различни модели, които могат да трансформират дори най-простия и лаконичен монохромен дизайн.

В новия сезон сложните и орнаментирани дизайни отстъпват на ненатрапчивите и замислени композиции. Популярни дизайни с цветове, геометрични фигури, забавни рисунки под формата на животински намордници, абстрактни комбинации.

Все по-често модните жени съчетават няколко основни техники в педикюра. Например, 1-2 пръста са подчертани с цветни отпечатъци, а останалите са покрити с обикновен лак.

Като цяло, специалистите съветват да се придържат към дизайна на невен на краката на основните пролетно-летни мотиви. И това не е само цветя, листа и други цветни теми. Направете педикюр с шаблон от грах, романтични къдрици, ажурни отпечатъци.

Луксозен педикюр с кристали 2018

По-трудно е да се извърши такъв педикюр, отколкото монохромен, така че модата ще трябва да мисли за действията и да се съобрази напълно с идеята за дизайн.

Педикюрът с кристали не трябва да включва допълнителни елементи - рисунки, щампи и други ярки акценти. Заедно с кристали, този дизайн ще изглежда твърде "твърд".

Най-добрият вариант за педикюр с кристали е да се декорират един пръст с камъчета (обикновено голям палец), а останалите се покриват с обикновен лак.

Моден лунен педикюр 2018

Тази популярна техника е заимствана от маникюра, където е представен огромен брой нокти с оригиналната дупка в зоната на корените.

Когато създавате лунен педикюр, придържайте се към същите идеи като при маникюр. Днес, в допълнение към класическия овал, в триъгълна, двойна, офсетова дупка. Също така изглежда красива изкуство за нокти с обратен лунен дизайн, така наречената "усмивка".

За да създадете лунен педикюр, достатъчно е да имате само 2 нюанса на лака. Един от тях (най-често светли нюанси) се използва за оцветяване на основната дупка, а втората - за останалата част от повърхността на ноктите.

Перфектният лунен педикюр 2018 е направен в пастелни деликатни нюанси - млечнобял, какао с мляко, канела и др. Този дизайн изглежда много женствен и елегантен, подходящ е във всяка ситуация и под всякакви обувки.

Моден френски педикюр 2018

Френският е отдавна станал синоним на изкуството за нокти, така че маникюрът и педикюрът в тази техника най-често се срещат на ноктите на модата. В новия сезон френският маникюр не само не загуби своята популярност, но и стана още по-интересен и оригинален.

Идеи за педикюр, можете да извлечете от основните тенденции на френския маникюр. Необходими са и необичайни форми на ленти, неговото местоположение и нюанси.

Моден педикюр Ombre 2018

Техниката Ombre за няколко сезона стана популярна във всички козметични зони. Плавно преминаване от един цвят към друг се използва в облеклото, оцветяването на косата, маникюра и педикюра.

Контрастният градиент на ноктите изглежда много впечатляващ, особено през пролетта и лятото. Майсторите на ноктите предлагат да се използват 2-3 нюанса, за да се създаде омбре педикюр. Освен това преходът може да бъде хоризонтален и вертикален.

Актуални цветове за модерен педикюр 2018

Стилен педикюр 2018 е пълен с ярки, позитивни нюанси. Специалистите съветват да се придържате към комбинация от богати и спокойни тонове в един дизайн.

Действително през 2018 г. ще бъдат такива цветове като липа, червено, всички нюанси на жълто, зелено, лилаво, червено, бордо и др.Моден педикюр в оранжево, тюркоазено, лавандулов цвят няма да остави безразлични много момичета. Особено си струва да се подчертае дизайнът в черно, който ще бъде в тенденция през цялата година.

Новият 2018 - използването на няколко текстури в дизайна на ноктите. За да създадете такъв популярен педикюр, комбинирайте матовите и лъскавите лакове в един цвят, допълвайки го с микро-мънисто или триизмерен печат.

Перфектен цветен педикюр 2018

Ако искате ноктите на краката да изглеждат скромни и добре поддържани, без ярки кристали и необичайни техники, предлагаме ви да се запознаете с няколко съвета за избора на най-подходящия цвят за педикюр за всеки ден.

Яркият цвят на педикюра прави краката да изглеждат по-кратки и „събрани“. Наситените нюанси ви позволяват визуално да създадете усещане за ясен невен, което ги прави много по-елегантни.

Предайте седеф, блясък и други сложни бижута. На краката си дизайнът ви все още няма да бъде видим, а самият образ ще изглежда като тенденциите от 80-те години.

Когато избирате лак за педикюр, опитайте се да съчетаете цвета му с обувките си. Единственото изключение са всички нюанси на червеното, които са подходящи за почти всякакви сандали, шисти и отворени обувки.

Стилен педикюр 2018 е идеалното допълнение към неповторимия образ на момиче. Обърнете внимание на някои от идеите, представени в статията, и можете лесно да създадете свои собствени модерни нокти дизайн на краката си.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук