Най-простата спалня може да бъде трансформирана от присъствието на този оригинален елемент. Такъв универсален детайл може да направи интериора по-стилен, модерен и изискан. Широка гама от модели ви позволява да изберете точно ковано желязо, което ще бъде идеалният вариант за почивка и сън.

Претенциозно легло с ковано дъно

Често важна роля в цялостния дизайн на отделните елементи на леглата. Елегантната табла ще допълни определен модел, ще се превърне в оригиналната част на декора, гарантира желанието за почивка като цар.

Модерните ковани дъски са представени с леки ажурни дизайни, с усукани шарки или с ясни геометрични линии. Оригиналните елементи на бялото са оригинални произведения на изкуството и често се използват за интериорния дизайн в стила на Прованс. Комбинацията от метали с други материали е станала модерна. В различни цветови вариации могат да бъдат изработени дървени и метални дъски.

Чистота и достойнство - ковано бяло легло

Когато планирате поставянето на тази мебел в спалнята, трябва предварително да изчислите всички детайли. Модните през последните години бели легла от ковано желязо ще се превърнат в истински акценти за различни стилове - модерен, хай-тек, барок.

Единични, двойни, един и половина артикули от мебелната индустрия ще могат да направят цялостния интериор богат и претенциозен. Изработени в стандартна конфигурация или персонализирани, бели легла от ковано желязо са много различни. Представени са модели:
• Невъзможни класики. Правоъгълна форма, лаконични плавни линии, максимална строгост - характеристиките на продукта.
• Кръгли рамки. Рафинираните легла с подобни елементи изглеждат леко и безтегловно, благодарение на меко-бялата украса.
• Меки дъски. Такива детайли ще помогнат не само да направят стаята по-изискана, но и да си почиват удобно с книга или любима притурка.

Ковани легла с балдахини изглеждат прилични и уверени. Бели рамки в комбинация с лека материя могат да създадат атмосфера на романтика и топлина. Най-често тези опции се избират от млади момичета или младоженци.

Шведско качество: ковано легло "Икеа"

Шведската компания Ikea е знак за високо качество по подразбиране. Различните категории продукти винаги се отличават с оригиналност, креативност, надеждност. За феновете на подправените продукти служителите на компанията предлагат цяла гама от мебели от стомана.

Кованите легла от Ikea се отличават с подобрени качества на издръжливост и екологичност. Продуктите не се деформират по време на дълги години на експлоатация, крепежните елементи не могат да се носят. Най-популярните и продавани модели:
1. "Мускен". Материали за производство на рамки - стомана с дърво. Осигурена е дълготрайност, благодарение на основите от метални и странични части от DVP.
2. "Копардал". Изработени от дълготрайни стоманени продукти. Цветът е сив, което ви позволява да „вградите” леглата в различни варианти на интериора.
3. "Лейрвик". Леглата са бели. Таблата с височина почти един и половина метра е изработена от огънати метални пръти, което придава на продукта изтънченост и оригиналност.

Не по-малко популярни продукти за деца - легла за бебета, ковани мебели за тийнейджърски спални, оригинални опции за легло. Ковани легла от известна шведска марка са лесни за сглобяване, лесни за почистване, безопасни и нетоксични. Ако желаете, винаги можете да си купите допълнителни мебели, аксесоари за спалнята.

Идеалното легло - двойни легла от ковано желязо

Кованите продукти за модерни спални се отличават с голямо разнообразие от качествени характеристики. С помощта на различни методи на метални легла се получават стилни, надеждни, елегантни.

Двойните легла от ковано желязо, на които съпрузите могат да седят свободно и естествено, се радват на голям успех. Подобни мебели имат голям брой предимства:
1) повишена сила;
2) голямо разнообразие от модели и форми;
3) качество на огъня;
4) екологична безопасност;
5) естетика и гъвкавост.

Размерите на двойните легла от ковано желязо най-често са 140x200 см или 160x200 см. Важно е продуктът да се вписва перфектно в интериора по отношение на външните и размерите си. Когато подреждате спалнята за двойка, можете да използвате подходящите артикули - подправени гърди, антични скринове.

Подправено детско легло за спокоен сън

Леглото за детската стая трябва не само да бъде възможно най-комфортно, но и да се вписва успешно в интериора. Съвременните ковани изделия, изработени в различни стилове, могат да създадат необичайна атмосфера.

Ковани легла за по-млади членове на семейството могат да бъдат много различни, както по размер, така и по конфигурация. Формата и оборудването зависят от възрастта на детето, неговите хобита и възприятия. Най-често родителите предпочитат да купуват легла:
- правоъгълна или овална;
- единични и двойни;
- двуетажни легла или тавани;
- със страни и балдахин;
- с декоративни елементи отзад.

Детските ковани легла могат да бъдат прости и кратки. При необходимост и финансови възможности, родителите поръчват продукти под формата на приказни предмети, къщи, вагони. Усуканите модели често се опитват да се комбинират с леки тъкани като сенници и завеси.

Стилен дизайн: легла от ковано желязо в интериора

За разнообразие от стилове, леглата от ковано желязо могат да бъдат достойни за подробности. Такива продукти често са неразделна част от спалните. Използвайте подобни компоненти за вътрешна декорация:
• Класически. Големи ковани продукти с богат декор и богата тапицерия.
• Модерни. Артикули с голямо разнообразие от форми, модели, конфигурации.
• Държава. Скромни легла с вертикални колони и елегантни модели.
• Изтъркан шик. Продуктите са боядисани в сини, прасковени, бели нюанси.
• Loft. Кованите елементи се характеризират с простота и безгрижен дизайн.

В някои стилове кованите легла са основните акценти, които привличат вниманието. В някои случаи продуктите само допълват цялостния интериор, състоящ се от голям брой метални мебели и аксесоари.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук