Всяко дете чака своя рожден ден с нетърпение и мечти за истински празник. В края на краищата, този ден мечтите се сбъдват, най-близките хора идват и представят дългоочакваните подаръци. За да създадете празнична атмосфера, препоръчваме да започнете да украсявате стаята на бебето. В тази статия ще научите за най-интересните и необичайни идеи, които определено ще помогнат да се изненадат и направят този ден незабравим.

Общи препоръки

Ако ще декорирате стаята на бебето за първи път, препоръчваме ви да се запознаете с основните правила. Те ще помогнат за създаването на безопасен декор и не харчат за него твърде големи суми пари.

За да украсят стаята на бебето, не мисля, че твърде сложен декор. Повярвайте ми, на тази възраст той няма да може да го оцени. Освен това, изобилието от непознати обекти може да изплаши бебето.

Когато избирате декоративни елементи, избягвайте малките детайли, които са опасни за децата.Дори балоните трябва да се изхвърлят, докато не престанат да плашат, в случай че се пръснат.

Като декор много родители използват детски снимки. Ако ви харесва тази идея, изберете само тези, които детето ви харесва. В крайна сметка, понякога децата, особено тийнейджърите, правят много негативна снимка, където изглеждат нелепо или смешно. Не забравяйте за това, защото е важно да се направи забавен празник и да не се предизвиква конфликт.

Препоръчваме ви да помислите предварително кога ще се занимавате с декора. Малките деца ще бъдат много доволни да се събудят в красива, празнична стая. Но ако детето ви е по-старо, можете да го прикрепите към този процес. Повярвайте ми, той определено ще го оцени.

Балони и гирлянди - празнични символи

Когато става въпрос за рожден ден, тя винаги е свързана с много балони. С право може да се нарече символ на празника. Ето защо, ако детето ви не се страхува от тях, тогава определено трябва да украсите стаята с балони.

Балоните, които са просто разпръснати из стаята, изглеждат много хубаво. Всички деца са луди по тази украса. Не по-малко оригинални панели от топчета, които са идеални за фото зоната. В същото време балоните с хелий върху панделки също ще радват детето ви.

Задължителният атрибут на празника е венец. Тя може да бъде под формата на триъгълници, кръгове или флагове, всичко зависи от личните предпочитания. Що се отнася до мястото, можете да го окачите над вратата, леглото или да украсите празничната маса.

Детска стая тематичен декор

Всяко дете, независимо от възрастта, има любими филми, анимационни герои или книги. Повярвайте ми, всеки мечтае поне малко като неговия домашен любимец. Затова предлагаме да създадем истинска приказка, която определено ще бъде запомнена за цял живот.

Красива принцеса

Малките момичета най-често обичат да гледат карикатури за приказни принцеси в красиви рокли. Съгласен съм, това е страхотна идея за почивка. За да създадете истинска стая с принцеса, трябва да работите усилено.

На стената можете да окачите красив плакат с изображение от любимия си анимационен филм и от двете страни да инсталирате дизайн на топки, които ще приличат на замък. В друга част на стаята не забравяйте да поставите маса с красиви сладкиши. Например, торти под формата на цветя и торта под формата на корона.

И не забравяйте да приготвите красива рокля, която принцесата ви ще носи рано сутрин.

Мики Маус

Героят на анимационния филм, който дълго време не излиза от модата, е Мики Маус. Той е обожаван от момчета и момичета. Ето защо, декорът на стаята в този стил може точно да бъде наречен универсален.

В основата на декора в стила на Мики - грах и лъкове. Като фон за снимка можете да използвате покривка за маса или просто плат с грах. Гирляндите, топките и помпоните също трябва да бъдат в една и съща цветова схема.

Опитайте се да направите всичко, така че всеки детайл от вашия декор да е свързан с известния анимационен филм. Например, поръчайте торти с образа на Мики. Отпечатайте същите етикети за чашите за напитки. Колкото и да е трудно, в замяна ще получите най-искрената благодарност под формата на щастие в очите на вашето дете.

Опасен пират

Ако детето ви е лудо по карикатури за съкровища, лов на съкровища и опасни пирати, тогава предлагаме да организираме истинско търсене.

Първо трябва да направите фотозона на райе. Колелото, котвата и други атрибути ще бъдат чудесно допълнение. Ако имате големи саксийни цветя у дома, не забравяйте да ги поставите в детската стая като декор. И, разбира се, пригответе бандана с черепи, ленти за глава, играчки мечове и други аксесоари за рожденния човек и неговите приятели.

Но най-важното нещо е съкровище и различни загадки с улики, които ще бъдат скрити из стаята и отвъд нея. Повярвайте ми, този рожден ден със сигурност ще бъде запомнен от всеки, който го посещава.

Хари Потър стил

Намерете дете, което не знае, че Хари Потър сега е просто невъзможно.Неговите необичайни приключения привличат много деца, а ако детето ви също е лудо от този характер, предлагаме да декорираме стаята точно в този стил.

Да започнем с това, окачете завеси около стаята, които ще приличат на завеси в древни замъци. И не забравяйте за известната платформа, защото тя особено привлича децата. Завийте подаръчните кутии в хартия с цип и ги завържете с канап. Най-важното е да ги подредим заедно с дебели книги.

За да създадете атмосферата на известен филм, не забравяйте да поставите играчка в помещението, необичайни свещници и клетки, както и да украсите ъглите с изкуствена мрежа. И последното нещо, което трябва да се направи е да се включи музика, която ще създаде усещане за истинско приключение.

Оригинални идеи за детска стая декор

слуги

Мечо Пух

супергерои

Мадагаскар

място за разполагане на лагер

Всички родители могат да създадат истинска почивка на рождения ден на детето си. Не е нужно да похарчите много пари, достатъчно е да знаете какво му харесва. Възползвайте се от представените идеи, покажете въображение и бъдете сигурни, че бебето ви ще бъде наистина щастливо.

И как да украсите стаята за рождения ден на детето?

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук