В съвременния свят се подчертава външността. Например, един педикюр отдавна е надхвърлил обикновената хигиенна процедура. Към днешна дата, той се позовава на редица компоненти на образа на всяко момиче, заедно с прическа или грим. По същия начин тенденциите в педикюра постоянно се променят и допълват с нови, свежи идеи. Какъв тип дизайн ще бъде най-подходящ през 2019 г.? Това ще разберете точно сега.

Дизайн на педикюра: модни тенденции и цветове 2019

Преди няколко години истинският хит на дизайна на ноктите беше ярък, обемен декор. Но сега всичко се е променило, а краткият, прост и в същото време стилен педикюр се смята за най-атрактивен. Разнообразие от текстури помага за постигане на по-красив, необичаен ефект. Ето защо, модни жени все по-често избират сами за себе си декор като фолио, метално покритие, триене, камуфоки или прах. Разбира се, всеки от тях изглежда напълно различен.

Трябва също да отбележим, че дизайнът на педикюр не трябва да повтаря дизайна на маникюр. Напротив, можете спокойно да изберете коренно различен стил, сянка и текстура. Това решение изглежда не по-малко стилно.

Що се отнася до цветовата схема за педикюр, през 2019 г. тя ще бъде доста разнообразна. Всичко също остава свързано с пастелни цветове. Например, лавандула, синьо, розово, мента, жълто, праскова и др. Те са перфектно съчетани помежду си, така че често се използват за създаване на единен дизайн. Неутралните нюанси също остават в тенденция. Разбира се, всеки един от тях има свой собствен подтон и изглежда напълно различен.

Не забравяйте за по-наситените цветове: червено, синьо, жълто, фуксия, пурпурно и други остават в тенденция. Най-често те се използват през летния сезон за създаване на смели дизайни. Ако желаете, те могат да бъдат комбинирани с пастелни тонове. Изглежда не по-малко стилен и перфектен за всяко време на годината.

Между другото, монотонно покритие върху ноктите става все по-актуално. Това съвсем не е скучно и банално, както мислят много хора. Основното нещо - да изберете правилния, дълбок цвят, който ще подчертае красотата на краката. Освен това, ако желаете, тя може да бъде допълнена с малко количество кристали или искри. Благодарение на тези детайли педикюрът ще изглежда по-светъл и свеж.

Педикюр дизайн 2019: стилни идеи на снимката

Както бе споменато по-горе, има много различни варианти за дизайн на педикюр. Затова понякога е трудно да се направи избор. На първо място, препоръчваме да се мисли за целта, за която търсите дизайн. В крайна сметка, напълно различни дизайни са подходящи за офис и морски празници. След това изберете нюанс, като се имат предвид цветовете на гардероба. Много е важно цялостният дизайн на педикюра да съответства на образа и да не се отличава от общия стил.

Оригинален чертеж

Различни рисунки винаги са много популярни. И няма значение кой ще изберете. Най-важното е да го харесвате и да съответствате на стила като цяло. Нийл майсторите казват, че през 2019 г. най-добре е да се изберат кратки и доста прости възможности.

Например, флорален дизайн винаги привлича момичета. Тя ще бъде подходяща във всяка ситуация, както и в работата и в ежедневието. Но само при условие, че дизайнът ще бъде направен в неутрален цвят. Миниатюрни цветя върху ноктите - идеалното решение, което изглежда особено нежно. На свой ред, за летния сезон, можете спокойно да изберете по-смел, ярък дизайн. Това могат да бъдат доста големи цветя или просто комбинация от богати цветове.

Истинският хит на 2019 г. е геометричният дизайн, който се отличава със специално разнообразие. Тя може да бъде направена в минималистичен стил, който изглежда още по-привлекателен. По-ясни и по-активни проекти също ще бъдат приемливи. Например, ивици, зигзаги, геометрични форми или цели композиции. Има много различни вариации, сред които всяка мода ще намери нещо интересно за себе си.

Етническите модели ще се харесат на много хора. Но въпреки това, те изглеждат наистина много красиви и много необичайни. Ето защо, тези, които са в търсене на свежи идеи, ние препоръчваме да се обърне внимание на тази опция.

Абстрактният чертеж - идеалното решение за тези, които не могат да решат за дизайна на педикюр. Това не е изненадващо, защото можете да комбинирате всички нюанси, да направите различни линии или модели. Като цяло, реалните възможности за прилагане на най-смелите идеи. В допълнение, абстрактно рисуване може да се направи дори и у дома. И това ще се съгласи, значително предимство за много момичета.

Френски и лунен маникюр

Мнозина вярват, че класическият дизайн е добре дошъл само в маникюра. Всъщност това не е така и все повече момичетата го избират за педикюр. В края на краищата, френският и лунният чертеж са най-гъвкавите и са идеални за всеки повод. Но не е необходимо да го правите в стандартната версия.

Ако желаете, можете да изберете малко по-смело решение. Тоест, да направи дизайна в различен цвят или да добави интересни детайли към него. Тя може да бъде кристали, красива рисунка или друг декор.

Градиентен дизайн

Плавният преход от един цвят към друг винаги изглежда особено красив на ноктите. Но в този случай всичко зависи от това какви цветове избирате. Например, контрастът винаги изглежда смел, смел. Комбинацията от пастелни нюанси изглежда нежна и дори романтична, така че тази опция често се избира за среща или дори сватба.

Красив, стилен педикюр е необходимост в съвременния свят. Така че не се страхувайте да експериментирате с рисунки и дизайни като цяло. Чувствайте се свободни да опитате нови нюанси за себе си и тогава резултатът със сигурност ще ви хареса!

Какъв дизайн на педикюра ви харесва: класически или по-необичаен?

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук