Всеки сезон диктува действителните нюанси за маникюр, които се опитваме да запазим, за да бъдем винаги в тенденция. Особено впечатляващ е есенният маникюр с изобилие от ярки и наситени цветове, тематични дизайни и стилен декор.

С настъпването на есента, дизайните на ноктите са завладени от създаването на необичайни и очарователни модели, които изглеждат особено удобни след светло и натоварено лято. Потоците и мотивите на модерния дизайн на ноктите непрекъснато се променят и тези тенденции, които са имали отношение миналата есен този сезон, вече изглеждат неуместни.

Дизайн на ноктите: какво е тенденцията през есента на 2019 година

Основната тенденция на есента на 2019 г. може да се нарече голяма палитра от топли цветове, характеризиращи се с мекота, дълбочина и благородство. Всичко, което ви заобикаля тази есен, може да се използва за декорация на ноктите.

Приоритет е златисто, жълто, кафяво, вино, оранжево. Сини, кремави, зелени и сиви нюанси изглеждат много нежно и органично.

През есента маникюр 2019 просто не може да направи без различен вид искри.В модела дизайн с триене, фолио, kamifubuki, блясък. Ноктите в успокояващи нюанси ще станат много по-красиви с кристали, ленти от фолио, картини, стикери, "яйца" и акрилен прах.

Що се отнася до изкуството на ноктите през есента на 2019 г., можете да използвате всеки, който ви харесва. Френски маникюр, омб, „негативно пространство“, „воден път“, „счупено стъкло“, крекел, трикотажни и други изглеждат стилно и есенно. Особено забележителен е дизайнът с матов ефект, със златни ивици и седеф.

Топ 5 на популярните нюанси на есента на 2019 година

Есенният маникюр 2019 представи модата с богата палитра от зашеметяващи нюанси, които изглеждат чудесно в моно изпълнение, както и в комбинация с други есенни цветове.

Професионалните майстори на ноктите предлагат създаването на есенния дизайн 2019 във винени, сиви, златни, сини и шоколадови цветове.

Стилен и ефектен сив маникюр през есента на 2019 година

Сивият нюанс, до голяма степен подценяван в изкуството за нокти, през есента ще изглежда повече от подходящ, предвид големия брой под-цветове на този топъл и успокояващ цвят. В тенденцията на монохромни дизайни, ноктите с рисуване и рисунки. За да създадете наистина стилен дизайн, майсторите на ноктите препоръчват да използвате няколко нюанса на сиво наведнъж, като ги допълвате с матово покритие и парчета фолио.

Стилен винен дизайн нокти есента на 2019 година

Виненият нюанс през есенния маникюр 2019 ще изглежда невероятно нежен и очарователен. Обширната палитра от вина и бордо ви позволява да създадете разнообразие от идеи за атрактивно есенно изкуство. Не се препоръчва комбинирането на виното с други полутонове, изглежда чудесно в матово и лъскаво моно-изпълнение. Единственото допълнение към този дизайн може да служи като камъчета, кристали, оригинални етнически модели.

Тендентен златен маникюр есен 2019

Какво е есенният маникюр без любимата цветова палитра на тази година - златен? Професионалните майстори за нокти често използват златна игра в дизайна на есенния невен. Стилният златен дизайн от есента на 2019 г. трябва да бъде с листа, геометричен дизайн със златни ивици от фолио, камъчета или конусни кристали, златни нишки.

Оригинален есенен дизайн 2019 в шоколадов цвят

Топлият шоколадов нюанс пасва перфектно на есенното изкуство. Ефективният шоколадов маникюр ще бъде идеалното решение за всеки дизайн - ежедневен, офисен или тържествен. Като украса за шоколадов маникюр, използвайте цветя, мотиви от дантела, акрилен прах, кристали и искри.

Стилен есенен син маникюр 2019

Blue есента дизайн 2019 изглежда страхотно в стила на craquelure с фолио, минимализъм, с цветни аранжировки. Blue ще бъде за вас най-подходящия и популярен нюанс на есенния дизайн и може плавно да се премести в зимни тенденции.

Дизайн на нокти 2019: реални техники за маникюр

Обичайните техники за маникюр все по-често атакуват петите на такива оригинални опции за дизайн на ноктите като craquelure, cat's eye, ombre и други. Есенният маникюр лесно прехвърля всички експерименти, така че е време да придадете на ноктите си необичайно и модерно изкуство за нокти.

Есенен дизайн на ноктите в стила на фолио за крекел

Техниката на Craquelure се нарича още "пространство", така че крайният резултат прилича на дълбока и ярка игра на небесните пространства. За да създадете такъв модерен дизайн, ще ви трябва познато и добре познато фолио. С фолио отпечатък върху ноктите в хаотичен начин създават прекрасни модели в синьо, златно и черно и червено. Обърнете внимание на примерите за ноктите в стил craquelure по-долу.

Плетен маникюр есен 2019

С настъпването на първото студено време искам да „облека” моите невни в уютно и сладко изкуство за нокти. Плетени маникюр лесно се справят с тази задача. За да създадете маникюр, ви е необходим акрилен прах с необходимата сянка. В есента плета маникюр 2019, използвайте дълбоки богати тонове - вино, лилаво, бордо и др.

Стилен градиентен маникюр 2019

В есенния маникюр популярната техника ombre или градиентния дизайн ще изглежда още по-привлекателен. Използвайте бургундски, зелени, лилави, жълто-оранжеви тонове, които ще са подходящи за превръщането на стилния Ombre маникюр в реалност. Интересно е да се погледне омбре дизайна с акрилен прах и френски златни ивици в средата на ноктите.

Есенен маникюр 2019 с художествена живопис

Почувствайте атмосферата на есента ще помогне на оригиналното изкуство за нокти с тематични модели. Нарисувайте ноктите всичко, с което свързвате есента с топлото и уютно време. В допълнение към обичайните листа, боя на ноктите на муцуната на животни, цели платна под формата на градски пейзажи, 3D-модели.

Стилен дизайн на ноктите в стил цветен блок

Техника цветен блок "отглеждани" от популярния геометричен маникюр. С помощта на тази техника можете да създадете много атрактивни и нетривиални нокти по есенната тема. Използвайте комбинация с бордо, зелени или сини нюанси, разреждайки ги с бели блокове. Ефективен и сдържан маникюр цветен блок изглежда в матова версия.

Есенният маникюр 2019 е разнообразие от нюанси, нови модерни техники, комбинация от лъскави, матови и акрилни повърхности. Украсете нежно с богати нюанси, разреждайки ги с ивици кристали и камъчета, и ще получите невероятно атрактивен, модерен и стилен нокът.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук