Езда на люлка, сигурно всеки от нас изпита това невероятно чувство на свобода, лекота и полет. За детето това е забавление, а за родителите това е чудесен начин за почивка и отдих. Суинг за градината може да се закупи в специализиран магазин и можете да го направите сами. Бъдете вдъхновени от интересни примери от нашата селекция на снимката, която съдържа градински люлки за деца и възрастни.

Страна люлка го направя сами

На снимката е представена една от най-простите възможности за проектиране на люлка със собствените си ръце. Седалката тук е внимателно ошкуренна дъска (оптимална дължина от 45-55 см). За да се фиксира въжето, е необходимо да се пробият 4 дупки в ъглите му на разстояние около 20-25 мм от краищата.
Гумата ще бъде удобен и практичен материал за люлка. Той е доста мек и повтаря извивките на тялото, което е много удобно. Интересна форма под формата на листа изглежда чудесно на фона на околния пейзаж.
Планиране да се сложи люлка, не забравяйте за околната среда наоколо. В крайна сметка, много по-приятно да се люлее с оглед на красивите цветя и цветни лехи.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук