През 2019 г. естественият бежов маникюр ще бъде особено популярен. Ако изглежда, че този цвят е прекалено скучен, трябва да помните колко различни техники могат да превърнат един обикновен бежов лак в произведение на изкуството върху ноктите.
Най-важното предимство на бежовото в нейната неутралност. Тя се комбинира с всички останали нюанси и се слива с всякакъв диапазон. Това дава възможност за представяне на един от най-модерните цветове на сезона възможно най-стилно и ефективно.

Френски маникюр и неговите вариации в бежовите нюанси

Най-гъвкавият вариант беше френският маникюр и неговите клони като лунната техника. Възможно е ноктите да се украсят по такъв начин, както за всекидневния вид, както и за празненства и партита.

Френски маникюр и анти-палто (луна) позволяват използването на различни декоративни елементи: кристали, блестящи, блещукащи, приложения, рисунки, щамповане и др.

Особено впечатляващи нюанси и френски поглед върху късите нокти.Важна гладка повърхност на ноктите без грапавост и повреда става важен фактор в висококачествения бежов маникюр.

Разнообразие от декоративен дизайн

Моделите на бежова повърхност изглеждат много елегантно. Най-често срещаните типове модели са бели. Тя изглежда женствена, нежна и изискана в същото време. Празничен маникюр ще направи кристали, в малко количество, поставени на един или два нокти.

Алтернатива на комбинацията с бяло ще бъде комбинация от бежово и златно. Различни геометрични мотиви в злато, боядисани части или грациозни линии ще оживят монотонността на бежовата повърхност на нокътя.

Тя изглежда интересна комбинация от бежово с други цветове. Идеята е няколко пирони да са боядисани в други нюанси, което ще направи маникюра по-сочен и светъл. Можете също така да „играете” с текстурата: един от цветовете може да бъде избран матов, а другият лъскав.

Класическата комбинация ще бъде комбинация от бежово с друг основен цвят - черен. С този цвят можете да рисувате шарки, да рисувате част от нокътя или няколко нокти изцяло. Такъв маникюр може лесно да стане част от строг офисен стил и в същото време да даде образ на оригиналност. В черната версия на бежовите нокти изглежда страхотно като дантела или паяжини.

Комбинации от фактури

Модната тенденция през 2019 г. ще бъде игра на текстури. Най-лесният начин да се направи моден маникюр бежово с матова повърхност. В същото време е просто, елегантно и стилно. Матовите нокти подчертават краткостта на изображението или могат да се използват като елемент, който не отвлича вниманието в случай на друг ярък акцент в „лъка“. Във всеки случай, тя е романтична и нежна.

Можете също да изберете комбинация от матово и гланцово покритие. Има много опции:

  • лъскави шарки върху матова повърхност (и обратно);
  • частта на нокътя е матирана, другата е лъскава в различни варианти;
  • сходството на френски или антифрик в комбинация от гланц и матов лак;
  • няколко гланцови нокти, а останалите са матирани.

В допълнение, обемни модели на ноктите, направени с акрил или гел изглеждат оригинални. С помощта на специални инструменти майсторът имитира върху ноктите тъкане на плетещи нишки, капки, цветни листенца и много други.

Друга модерна тенденция е кадифената повърхност на ноктите. С помощта на специален прах върху лака се оформя уютна и приятна текстура. Може да се нанася върху цялата повърхност на нокътната плоча и да се създават шарки.

Комбинации с ярки цветове

Бежово винаги може да се комбинира с ярки цветове. За това се вписва всяка техника. Важно е само да определите общия стил на изображението и да изберете подходящия цвят. Изглежда интересни комбинации с деликатни пастелни нюанси. Бежово изглежда страхотно със синьо, розово, прасковено. Резултатът е спокоен романтичен маникюр.

По-ясният вариант би бил комбинация от лъскави нюанси. Спокойният бежов ще балансира цялостната картина, така че можете да изберете всеки цвят като чифт.

Shimmer, блясък, камифубуки, разтривайте

Консерватизмът на бежовия цвят съвсем не означава, че такъв маникюр изключва всякакви лъскави елементи. Бежовият килим изглежда много елегантно. За тържествено събитие или партия такова покритие ще бъде много уместно. Можете да създадете еднообразно покритие върху всички нокти или да комбинирате, за да разтриете с други декоративни материали и техники. Основното нещо е да се издържи на мярката, тъй като самият огледален маникюр е доста ярък.Същото може да се каже за блясък, камифубук и блясък. Те могат да се използват както самостоятелно, така и като декор, поставени върху бежов лак. Брилянтни разновидности на маникюр са по-подходящи за отдих, но в бизнес имиджа да ги въведете не е лесно.

Градиентен маникюр

Бежовият нюанс на лак или гел лесно се превръща в неразделна част от маникюра - омбре. Този светъл нюанс е станал популярен за градиентния маникюр благодарение на своята абсолютна съвместимост с всякакви други цветове.Трудно е да си представим грешни комбинации.

Светлият бежов лесно се влива в по-тъмни нюанси на една и съща гама или цветове от различна палитра. Тъмно бежово перфектно съчетава със светло синьо, розово, жълто и, разбира се, с бяло.

Самата техника Ombre е създадена да създава меки преходи върху ноктите, така че да изглежда нежна и романтична. В допълнение, такъв маникюр винаги ще изглежда оригинален, стилен и привлекателен. Многофункционалността на технологията в способността да създава с неговата помощ бизнес, тържествен, ежедневен и дори сватбен маникюр.

Предимствата на бежовия цвят при маникюра са очевидни:

  • гъвкавост;
  • абсолютна съвместимост;
  • възможност за използване за всяко оборудване;
  • съвместимост с лъскави и декоративни елементи;
  • значение;
  • всички сезонни

Списъкът е безкраен. Простотата на цвета не ограничава, а по-скоро разширява обхвата на приложението му. Ето защо, в колекцията на всеки майстор има набор от няколко нюанса на бежовия цвят.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук