Понякога изберете подходящия модел за дизайн на ноктите може да бъде трудно. Рано или късно всяко момиче е изправено пред това. В този случай ви препоръчваме да изберете цветовото решение и да анализирате текущите тенденции на годината. Разбира се, най-популярни се считат различни модели в геометричен или минималистичен стил. Но ако ви харесва по-деликатен и дори романтичен дизайн, тогава погледнете чертежите под формата на пеперуда. Те могат да бъдат от най-различни цветове, форми или размери, но въпреки това всяка от опциите изглежда невероятно привлекателна.

Нейл арт с пеперуди у дома

Разбира се, можете да направите маникюр с изображение на пеперуда по напълно различни начини. В крайна сметка, всичко зависи от избрания нюанс на лак, как да създадете картина и допълнителен декор. Ето защо, преди да се регистрирате в салона, погледнете резултатите от различни начини за прилагане на картина. Тогава ще бъде много по-лесно да решите какво точно искате.

Художествена живопис

Смята се, че най-атрактивните изглежда маникюр с модел, който се прилага ръчно. За да направите това, трябва да закупите няколко нюанса на лак, тънка четка, както и акрилни бои. Много добре, ако вече знаете как да рисувате, процесът на кандидатстване ще бъде особено прост. На свой ред, начинаещите трябва да намерят красиви снимки на желания маникюр в интернет и да се опитат да прехвърлят изображението на хартия. Доста практика и тогава определено ще направите стилен маникюр с модел пеперуда. Не забравяйте за допълнителния декор, който ще превърне абсолютно всеки дизайн на ноктите.

щампосване

Вероятно всяко момиче е чуло за този начин на създаване на стилен дизайн на ноктите, като щамповане. Той е идеален не само за майстори, но и за домашен маникюр. Ето защо, ако не разполагате с таланта на художника, и искате да направите красива картина на ноктите, тогава е време да се опитате да го направите сами.

За да направите това, ще трябва да закупите специална плоча щамповане с чертежи, скрепер, печат, както и гел лак или акрилна боя. За начало е необходимо да се нанесе гел-лак върху ноктите и да се подсуши. След това нанесете върху избрания модел лак, отстранете излишъка със скрепер и го подпечатайте. Бързо прехвърлете шаблона на нокътя и го подсушете отново. Благодарение на този прост метод, всяко момиче ще може да направи стилен, модерен дизайн на невен. Най-важното е да се практикува малко.

Стикери с шаблон

Следващият начин, който е идеален за създаване на дизайн у дома, е да си купите стикери с мотив от пеперуди. Има много такива опции, така че с избора си абсолютно определено няма да има никакви проблеми. Също така имайте предвид, че стикерите могат да бъдат обикновени или водни. Разликата между тях е само в процеса на кандидатстване. Като цяло използването на стикери е много просто и дори един начинаещ може да се справи с тази задача.

Пеперуди от кристали

За тези, които не харесват различни рисунки или стикери на ноктите, препоръчваме да се опитате да изложите пеперуда от кристали. Изглежда невероятно красива, ярка и винаги привлича вниманието. И за да се запази подобен декор по-дълго, използвайте прост хак за живот. Вземете тънка четка, напишете малък горен капак и ги обградете с всеки камък. Тогава просто трябва да изсушите ноктите в лампата. Благодарение на този маникюр ще ви зарадва много по-дълго.

Пеперуди по ноктите: стилен дизайн 2018

Маникюр с шарка на пеперудите не трябва да бъде монотонен. Често това изображение е избрано като акцент в цялостния дизайн. Например, комбинация с френски или лунен маникюр изглежда невероятно красива. Сдържан класически и ярък детайл - винаги привлича вниманието.

Маникюрът Ombre дълго време се считаше за самодостатъчен. В крайна сметка се използват няколко нюанса за създаването му, поради което е доста активен, ярък. Следователно, допълнителна декорация и още повече чертежите не бяха използвани. През 2018 г. предлагаме малко отклонение от обичайните правила и да започнем да експериментираме. Само си представете колко стилен ще е ombra с модел пеперуда в маникюр. Това решение е изненадващо добре комбинирано, особено ако използвате специално фолио, стикери, блясък или други декоративни елементи.

Това е много необичайно, но в същото време маникюрът с изображението на пеперудите в комбинация с декорацията „счупено стъкло” изглежда стилно. Малките частици блещукат, блестят и създават илюзията за сходство с истинските крила. Но за да се запази такъв маникюр по-дълго, той трябва да бъде покрит с върха.

Маникюр с пеперуди: снимки на най-красивите идеи

За разлика от други рисунки, пеперудите могат да бъдат боядисани дори на къси нокти. Изглежда не по-малко чист и красив. Основното нещо е да се избере подходящия размер и форма. Благодарение на този подход, маникюрът ще изглежда наистина хармонично и ще стане светла част от вашия образ.

Онези, които обичат оригиналния дизайн на невен, предлагаме по-отблизо дизайна с имитация на крила на пеперудата. Подобно решение е много необичайно, оригинално и затова винаги привлича вниманието. В допълнение, тя може да се прилага абсолютно във всеки нюанс, независимо от сезона.


Всъщност има много варианти на изпълнение на един и същ модел. Подготвили сме селекция от най-стилните и модерни идеи, сред които със сигурност ще намерите подходящ вариант за себе си. Бъдете вдъхновени, опитайте нещо ново в дизайна и резултатът със сигурност ще ви зарадва.

Както виждате, маникюрът с изображението на пеперудите е определено популярен. Това не е изненадващо, защото много момичета предпочитат да подчертават своята нежност, крехкост и дори романтика с помощта на такива прости, ненатрапчиви детайли.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук