През учебните години много от нас пазеха дневници, за да записват нещо интимно в тях. Например, мисли за това, което се случва в живота, за симпатиите и отношенията с родителите. Но времената се променят и сега почти всеки има дневник. В края на краищата, тя значително опростява живота, елиминира необходимостта да се съхранява важна информация в главата ви. Учените твърдят, че воденето на дневник въобще може да подобри благосъстоянието на човека, а именно нормализиране на натиска и съня. И ако все още нямате такъв, в тази статия ще видите много примери за това как воденето на дневник може да се превърне в интересно хоби.

Цели и мечти

Дневникът е преди всичко лично пространство. Затова първото нещо, което трябва да напишете в него, са вашите цели. Това могат да бъдат важни мечти и планове за годината.

Идеи за ld

Можете да откроите специални листове за записване на текущите събития и цели, към които се стремите.

личен дневник за момичета

Можете да направите коментари или бележки за това, което трябва да постигнете. След известно време ще бъде много интересно да прочетете и да отбележите какво се е случило и какво не.Това е много полезна практика, защото ви позволява да анализирате действията си, да подчертаете важното и първостепенно значение за себе си, както и да разберете къде да отидете по-далеч.

Впечатления от четене на книги и гледане на филми

Всички ние по един или друг начин се занимаваме с саморазвитие, гледаме различни филми и четем книги. Ето защо е възможно да се определи място в дневника, за да се запишат тези работи, които планирате да гледате или четете.

Колкото и да е странно, информацията, която получаваме от тези източници, оказва значително влияние върху по-нататъшните действия и живота като цяло. Писането на мини-рецензии на книги или филми е добър начин да преосмислите всичко за себе си и да отбележите най-важните моменти. С помощта на такъв уникален каталог можете да посъветвате вашите приятели с интересен, интересен филм или книга.

Щастливи моменти от живота

В ежедневието много често се случват приятни мигове на радост. И тогава изглежда, че ще бъде запомнен за цял живот. Но след месец може да не си спомняте онези чувства и емоции, които сте изпитали. Затова използвайте дневника, за да запишете радостните моменти, които съставляват целия живот. Може да изглежда, че те нямат смисъл, но повярвайте ми, с течение на времето ще осъзнаете, че това са най-ценните записи. В края на краищата, те ще ви напомнят как беше забавно и добре с някои хора. Те ще ви напомнят кои сте и какви сте сега. С тяхна помощ можете да вземете правилното решение и да се насочите към целите си.

Любими ястия

Ако обичате да пътувате, да посещавате нови места и да предпочитате вкусно ястие, не забравяйте да си водите бележки с интересни рецепти, имената на вкусни ястия и напитки. Свържете фантазията, нарисувайте, използвайте различни стикери и стикери. Всичко това ще спомогне за разнообразяване на раздела за храната.


Не забравяйте да наблюдавате количеството вода, което трябва да пиете на ден. И по-добре направете съответната бележка в дневника.

Бележки на пътешественика

Пътуванията разширяват хоризонтите, променят хората и придават специални емоции. И ако успеете да посетите различни градове и държави, тогава не пропускайте нито минута, и не забравяйте да напишете всичко. Това могат да бъдат първите впечатления или истории за различни интересни места и точно за местата, които сте посетили.

Допълнете такива раздели със снимки, скици, различни билети, токени и банкноти. Всички тези записи ще ви напомнят колко страхотно е да пътувате. И след като прочетете собствените си емоции, определено ще резервирате билета си отново.

Можете също така да съставяте списъци, които трябва да вземете със себе си по време на пътуване. Или пишете за кои страни планирате да посетите тази година. Такива списъци не само ще опростят живота, но и ще ви мотивират към действие.

Цитати и всичко, което вдъхновява

Всеки човек е мотивиран от нещо, било то история от един живот или серия, четена книга или фраза от модно списание. Не се колебайте и не забравяйте да запишете какво искате в дневника. Такива фрази ще ви вдъхновят, ще ви помогнат да продължите напред в трудни моменти.

Във всеки случай, не забравяйте, че дневникът е нещо, което принадлежи само на вас. Затова напишете всичко, което смятате за подходящо. Може дори да има списъци за посещение в магазина, впечатления от нов вид чай или план за празнуване на рожден ден.

8 КОМЕНТАРИ

    • Здравейте, олово.Но в Русия е трудно да се намерят примери за снимки на красиви дневници. Ако имате някакви опции - споделете - ще бъдем щастливи. Благодаря!

  1. По принцип не е лошо, но съм съгласен с момичето, което написа отговора по-горе. Най-малкото напишете превод под снимката.
    Благодаря ви за вниманието

  2. И аз не се интересувам от превода. Просто достатъчно визуално за вдъхновение. Може би пиша, много различни мисли. Благодаря за работата !!! Добър избор.

  3. Наистина хубаво изглеждащи снимки, за визуален пример - самото нещо) Фразата не е ясна - преводач да помогне) Въпреки, че при такива снимки, мисля, че можете да напишете това, което е необходимо) Благодаря за подбора)

  4. Интересно е да прочетете бележките си. Понякога препрочитам, написано от сърцето.

Оставете отговор

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук